Geen service na jailbreak IOS 4.1 ( factory unlocked )

Geen service na jailbreak IOS 4.1 ( factory unlocked ) discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb hier een iphone 3G met IOS 4,1, deze telefoon is simlockvrij. Nou heb ik hem geprobeerd te jailbreaken met redsnow maar na de ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 21 November 2010, 15:04
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 February 2010
Berichten: 27
Standaard Geen service na jailbreak IOS 4.1 ( factory unlocked )

Ik heb hier een iphone 3G met IOS 4,1, deze telefoon is simlockvrij.

Nou heb ik hem geprobeerd te jailbreaken met redsnow maar na de jailbreak ,die wel lukt, heb ik geen bereik meer en kan ik dus niet meer bellen.
Erg vreemd en jammer.

Zou iemand mij kunnen vertellen hoe ik hier vanaf kom? Of hoe ik hem toch kan jailbreaken en alsnog kan bellen?

Alvast bedankt,

Tim
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 21 November 2010, 15:08
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 June 2010
Berichten: 238
Standaard

herstellen
opnieuw jailbreaken.
  #3  
Oud 21 November 2010, 15:44
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 February 2010
Berichten: 27
Standaard

Al 5x gedaan, geen resultaat
  #4  
Oud 21 November 2010, 20:18
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 June 2010
Berichten: 238
Standaard

dan herstellen en niet opnieuw jailbreaken ..

ik zie dat je op 3.1.2 draait dus kan je via: Jailbreakme.com jailbreaken
  #5  
Oud 21 November 2010, 20:34
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 June 2010
Berichten: 17
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Need-iPhone Bekijk bericht
dan herstellen en niet opnieuw jailbreaken ..

ik zie dat je op 3.1.2 draait dus kan je via: Jailbreakme.com jailbreaken
Kijk is naar de titel van dit topic? over welke versie heeft ie het?
Wss heeft ie ze pagina nog niet gepdatet.
  #6  
Oud 21 November 2010, 22:12
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 June 2010
Berichten: 238
Standaard

dan moet die dat doen, dan komen er geen misverstanden..
en ja ik draai 4.2.1 maar ik kan niet updaten, want die is er nog niet
  #7  
Oud 21 November 2010, 23:49
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 June 2010
Berichten: 17
Standaard

misverstanden? Het staat in de topictitel.. jij doe gewoon je ogen dicht en klik op een topic en scrol snel naar beneden zodat je de topictitel niet hoeft te zien?
  #8  
Oud 21 November 2010, 23:52
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2009
Berichten: 9.973
Standaard

Zullen we aardig tegen elkaar blijven?

En Tim, pas jij je profiel even aan?
__________________
We are one, but we are not the same... Talk to each other!
  #9  
Oud 29 November 2010, 12:43
Macstremist's schermafbeelding
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 April 2010
Locatie: Een hol in Pakistan
Berichten: 4
Standaard

*schop*
Jailbreaken is vanochtend gelukt, met een vierde poging met PwnageTool. Cydia staat op het springboard, en al mijn apps heb ik weer gesynched.
Echter, mijn iPhone heeft enkel contact met het wi-fi netwerk. Vodafone geeft geen service meer en vanzelfsprekend heb ik dus ook geen 3G. Heb ik iets over het hoofd gezien?
Toen PwnageTool vroeg: "Do you have a contract that would activate through iTunes?" heb ik 'nee' geantwoord. Immers, mijn iPhone is 1 jaar oud en ge-unlocked.

Ik heb nu al 4x met PwnageTool geprobeerd te jailbreaken.
  #10  
Oud 29 November 2010, 14:20
yingie's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 October 2007
Locatie: Venray
Berichten: 1.538
Stuur een bericht via MSN naar yingie
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Macstremist Bekijk bericht
*schop*
Jailbreaken is vanochtend gelukt, met een vierde poging met PwnageTool. Cydia staat op het springboard, en al mijn apps heb ik weer gesynched.
Echter, mijn iPhone heeft enkel contact met het wi-fi netwerk. Vodafone geeft geen service meer en vanzelfsprekend heb ik dus ook geen 3G. Heb ik iets over het hoofd gezien?
Toen PwnageTool vroeg: "Do you have a contract that would activate through iTunes?" heb ik 'nee' geantwoord. Immers, mijn iPhone is 1 jaar oud en ge-unlocked.

Ik heb nu al 4x met PwnageTool geprobeerd te jailbreaken.
Dan is ie nu weer gelockt. In Cydia Ultrasn0w downloaden en unlocken maar.
__________________
Simlockvrij uit Frankrijk..!.
  #11  
Oud 29 November 2010, 14:57
Macstremist's schermafbeelding
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 April 2010
Locatie: Een hol in Pakistan
Berichten: 4
Standaard

Maar dan wordt de Baseband gepdate, dat zijn linke praktijken, right?
Ik doe wel een herstel, of is dat niet mogelijk?
  #12  
Oud 8 December 2010, 17:24
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 September 2009
Berichten: 5
Standaard

Ook ik zit met hetzelfde probleem,

Iphone 3G (simlock vrij).. van 4.0.1 Ios naar 4.1, na jailbreak met redsn0w zie ik rechtsbovenin 1 streepje staan maar geen "T-mobile" aanduiding... ik kan dus niet bellen of gebeld worden.. Wel heb ik nog Wi-Fi...

Wie o wie kan helpen bij dit probleem.. waar gaat het fout bij het jailbreaken.. Ik heb overigens het jailbreaken al een aantal keer herhaalt na herstel.. daarnaast heb ik geprobeerd met ultrasn0w in Cydia te unlocken, maar dan wordt de iphone traag en blijft er na een half uurtje wachten nog steeds "zoeken..." in de linkerbovenhoek staan..

Help!
  #13  
Oud 8 December 2010, 19:47
Macstremist's schermafbeelding
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 April 2010
Locatie: Een hol in Pakistan
Berichten: 4
Standaard

Ha Stephan,

Uiteindelijk heb ik een restore gedaan. Die heeft weliswaar mijn JB om zeep geholpen, maar nu werkt de iPhone ten minste naar behoren.
Ultrasn0w heb ik niet gedaan aangezien deze manier je baseband update. Je moet nu zeer voorzichtig zijn met verdere acties, lees ook het bericht op het forum van het iPhone Dev Team. (Onder 'Ultrasn0w unlockers beware!)

Als je nu jailbreakt/een restore doet zou je je iPhone softwarematig om zeep kunnen helpen als ik me niet vergis.

Let wel, ik meen dit gelezen te hebben in mijn zoektocht naar een oplossing een halve maand geleden, zelf moet je op zoek naar de details.
  #14  
Oud 9 December 2010, 00:08
satwolf's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 January 2010
Locatie: Genk, Belgi
Berichten: 176
Standaard

Wat ik niet begrijp is waarom je met Ultrasnow zit te klooien,daar je een factory unlocked toestel hebt volgens de titel.
Ultrasnow is alleen om te kunnen unlocken, en niet om uw baseband te upgraden.
De waarschuwing geld dus ook alleen maar voor de mensen die unlock nodig hebben.
__________________
Als iedereen mekaar helpt,zijn er geen problemen meer.
  #15  
Oud 16 December 2010, 23:34
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2010
Berichten: 5
Standaard

Inderdaad!
Ik had hetzelfde probleem, alles werkte behalve het geen waar dat ding eigenlijk voor bedoeld is...
Door Ultrasnow te draaien werkt alles nog en ik kan zelfs weer bellen!
  #16  
Oud 20 December 2010, 15:20
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 September 2010
Berichten: 11
Standaard

Beste luitjes,
Ik heb even een vraag over een 3g iphone die ik even moest maken dacht ik natuurlijk.
Het gaat om het volgende; ik heb een iphone 3g toestel gekregen met aanduiding het bekende itunes stekkertje dus ik heb redsn0w gebruikt om de laatste ipsw restore erop te zetten de 4.1 (8BB117) met baseband 05.14.02 maar na dit heb ik geen mobiel bereik van t-mobile terwijl als ik de sim van dit toestel in mijn toestel 3gs doe wel bereik heb.
Ook even fuzzyband erop gezet en dat geeft hij bij bootloader (null)(null) baseband version ook leeg. vaag he
Na het herinstalleren van ultrasn0w krijg ik alleen 1 streepje bij bereik en geen provider.

Help wat doe ik fout of wat kan ik eraan doen om een mobiel netwerk weer aan de praat te krijgen bij deze 3g.

Alvast bedankt voor jullie moeite.

Laatst gewijzigd door djimpact; 20 December 2010 om 16:07.
  #17  
Oud 20 December 2010, 15:45
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2010
Berichten: 5
Standaard

Ik had zo'n beetje hetzelfde probleem.
Bij mij werkte het weer na het draaien van Ultrasnow (Cydia)
Wel gaat het hier om een 3gs (maar volgens mij maakt dat niet zoveel uit) en heb mijn JB via Pwnage Tool 4.1 gedaan...

Succes!
  #18  
Oud 20 December 2010, 19:47
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 September 2010
Locatie: belgie(gent)
Berichten: 81
Standaard

djimpact:
als je in ultrasnow goed kijkt zal je zien dat bb05.14.02 niet ondersteund word voor unlock.
  #19  
Oud 20 December 2010, 20:07
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2010
Berichten: 5
Standaard

True...ik zie dat ik 05.12.01 draai...sorry!
  #20  
Oud 20 December 2010, 20:26
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 September 2010
Berichten: 11
Standaard

Ja dat klopt daar hebben jullie gelijk in maar ik heb helemaal geen unlock nodig omdat t-mobile het moet doen. er zijn zo veel mogelijkheden om je iphone aan te passen dat ik ff de draad kwijt ben.
Ik had de iphone 3g gekregen maar kon toen niet zien welke baseband erop stond en welke firmware, dit is weer een les voor de volgende keer maar de vraag blijft hoe kan hij de provider nou niet vinden of welke mogelijkheden zijn er waardoor het komt.
ik heb aardig onderzoek gedaan om het zelf op te lossen maar je leest ook over bootloaders etc.

Dus als ik jullie begrijp doet de provider het niet omdat deze baseband nog niet te unlocken is met ultrasn0w.

Ik wilde ook nog zeggen dat na de jailbreak itunes aangaf dat mijn simkkaart niet bij het toestel hoorde ofzo iets.


Of ben ik nu genoodzaakt om met redsn0w de ipad baseband 6.15 erop te zetten om te kunnen unlocken

alle tips zijn welkom heren.

Laatst gewijzigd door djimpact; 20 December 2010 om 22:31.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: Geen service na jailbreak ios 4.1 iphone 3g niels1993 Jailbreak 8 2 November 2010 11:39
iPhone 3G: jailbroken en unlocked 05.13.04 maar toch geen service ? cardwizard Unlock 0 21 October 2010 15:56
iPhone 1e gen.: Iphone 1.0 > unlocked met Quickpwn> GEEN SERVICE > HELP!! rikolino Unlock 8 7 June 2009 14:54
iPhone 3G: Iphone 3G (uit Italie / Factory unlocked??) sondakika Unlock 6 15 March 2009 01:23

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:48.