iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/)
-   -   iPhone: kom er niet uit (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/80990-kom-niet.html)

bbf 28-12-10 08:44

kom er niet uit
 
ik heb een 3gs met de versie 4.0.1
en met de modemfirmwire van 05.13.04

kan ik deze nou upgrade naar de 4.2 en dan jailbreaken?
en wat voor programma moet ik er voor gebruiken.
aangezien dat ik a technische ben.

alvast bedankt voor jullie antwoord.

en alvast een gelukkig en gezond 2011.

markzijlstra 28-12-10 09:25

Ja, dat is mogelijk. Het is hierbij echter wel van belang of je een nieuwe of een oude bootrom hebt (check hiervoor Handleiding: achterhaal de bootrom-versie op de iPhone 3GS (jailbreak) - iPhone - iPhoneclub.nl). Als je een nieuwe hebt heb je voorlopige een tethered jailbreak, hetgeen inhoudt dat wanneer je telefoon uitgaat deze niet meer zelfstandig kan opstarten. Hij zal dus elke keer via de computer opnieuw gejailbreakt moeten worden om opgestart te worden.

Een oude bootrom heeft dit probleem niet, deze kun je gewoon jailbreaken (zie http://forum.iculture.nl/f14/iphone-...ameltopic.html)

Veel succes!

GwnEtienne 28-12-10 11:39

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door markzijlstra (Bericht 619942)
Ja, dat is mogelijk. Het is hierbij echter wel van belang of je een nieuwe of een oude bootrom hebt (check hiervoor Handleiding: achterhaal de bootrom-versie op de iPhone 3GS (jailbreak) - iPhone - iPhoneclub.nl). Als je een nieuwe hebt heb je voorlopige een untethered jailbreak, hetgeen inhoudt dat wanneer je telefoon uitgaat deze niet meer zelfstandig kan opstarten. Hij zal dus elke keer via de computer opnieuw gejailbreakt moeten worden om opgestart te worden.

Een oude bootrom heeft dit probleem niet, deze kun je gewoon jailbreaken (zie http://forum.iculture.nl/f14/iphone-...ameltopic.html)

Veel succes!

Dat heet voorlopig een tethered jailbreak en niet untethered ;) wel alles goed uitleggen he want de tekst klopt niet helemaal. Een tethered jailbreak kan niet zichzelf opstarten en heeft hulp nodig van je pc'tje en een untethered heeft dat niet nodig en kan zelfstandig opstarten als de telefoon uit is geweest.

markzijlstra 28-12-10 13:36

excuses, inderdaad de twee begrippen (per ongeluk) door elkaar gehaald. Ben wel op de hoogte van de gevolgen ervan zoals je in de tekst kunt lezen. En voor iemand die a-technisch is, zal de uitwerking hetzelfde zijn ;). Maar heb voor de goede orde de 'un' verwijderd.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:27.