iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/)
-   -   iPhone: Na verwijderen van jailbreak geen push (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/80991-na-verwijderen-jailbreak-geen-push.html)

Pulle68 28-12-10 08:08

Na verwijderen van jailbreak geen push
 
Ik heb een iPhone 3 gs die bij 3.1.2 een jailbreak had. Nadat 4.0 uit kwam heb ik hiernaar geupdate zonder te herstellen. Dit ging allemaal goed. Een van de belangrijkste redenen om over te gaan op een niet- gejailbreakte versie was dat ik dan weer Push berichten kon krijgen van Apps zoals whatsapp en spelletjes. Ik krijg wat ik ook doe geen pushberichten te zien in het scherm. Nu heb ik inmiddels de iPhone wel een keer herstelt echter werkt het nog steeds niet. Heeft iemand een idee hoe ik dit kan oplossen???

Pulle68 29-12-10 21:59

Is inmiddels opgelost. Ik heb hem hersteld als nieuwe iPhone. Het terugzetten van de reservekopie heeft geen zin. Dan heb ik geen push notificaties meer. Ik zet dus nu alles handmatig terug.

hallocatty 30-12-10 03:42

Hoi Pulle,
Ik heb exact hetzelfde probleem. Mijn Push heeft nooit gewerkt op mn gejailbreakte iPhone. Op een gegeven moment heb ik per ongeluk mn iphone geupdate naar 4.0.1, maar dat had geen vervelende consequenties aangezien ik toch een tmobile abbonement heb.

Hoe heb jij nu alles hersteld zodat je push wel werkt? Ik merk echt dat ik vaak achter ligt en wil ook graag bereikbaar zijn via viber en whatsapp. Hoop dat je me kunt helpen!

Pulle68 30-12-10 08:59

Hallo catty,

Je zult te iPhone in de herstelmodus moeten zetten, zie handleidingen. Dan je iPhone met iTunes weer moeten herstellen. Na het herstellen vraagt iTunes of je de iPhone als nieuwe iPhone wilt herstellen of als iPhone van hellocatty. Je kiest hier nieuwe iPhone. Je kunt daarna niet meer je reservekopie terugzetten want dan doet ie het weer niet. Let op: je moet alles opnieuw instellen en bent alle foto's, sms'jes, Apps, e.d. kwijt!!!! Die zul je dus van te voren moeten backuppen. Ook je contacten ben je kwijt, die kun je met outlook synchroniseren en later zo weer terugzetten. Succes ermee! Laat ff weten of het gelukt is!

hallocatty 30-12-10 11:29

wow, dat heb ik niet in 1 dag gedaaan, ik moet dit even plannen in het nieuwe jaar. Als ik even alle tijd ervoor kan uittrekken. Maar bedankt voor je uitleg en fijn dat het bij jou werkt!

groetjes!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:06.