iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/)
-   -   iPhone: groot probleem 3gs na update 4.2.1 (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/81557-groot-probleem-3gs-na-update-4-2-1-a.html)

famdamme 04-01-11 21:19

groot probleem 3gs na update 4.2.1
 
Hallo,

Ik zit met een probleem en ik hoop dat jullie me kunnen helpen.

Ik heb onlangs een tweedehands import (usa) iphone 3gs gekocht, zat op versie 4.2. De iphone was geunlocked en gejailbroken en werkte perfect.

Mijn zoon heeft deze, nadat hij de iphone heeft gekregen, helaas geupdate naar 4.2.1.

Hierdoor is de unlock eraf gegaan en kregen we alleen de "sluit aan op itunes"icoon op de iphone als we de iphone opstartten.

Als we deze iphone echter probeerden aan te sluiten op itunes dan gaf hij aan dat de chip van t-mobile niet herkent werd. (hij is immers import)

Vervolgens redsn0w_win_0.9.6b6 geprobeerd om de iphone te jailbreaken. Dit gaat goed, tot de flash baseband, waarna de iphone herstart halverwege.

Nu komen de problemen pas echt, want na een herstart blijft het appel logo in beeld en start hij niet verder meer op. Uiteindelijk komt het ronde laad balkje wel in beeld, maar hij gaat niet verder daarna.

kunnen jullie me helpen om deze telefoon weer actief te krijgen?

M Vr Gr

Alberic

King1987 04-01-11 21:24

Je kan hem niet actief maken....je hebt gewoon de verkeerd iOS op je iPhone staan. Herstellen in DFU mode kan, maar je kan hem niet activeren, behalve als je een at&t simkaart hebt. Maar dan kan je hem nog niet unlocken. Die is er nog niet. Een kwestie van, helaas pindakaas.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:58.