Untethered Jailbreak voor 4.2.1 iDevices met Greenpois0n RC5/RC6 - Verzameltopic

Untethered Jailbreak voor 4.2.1 iDevices met Greenpois0n RC5/RC6 - Verzameltopic discussie in Jailbreak forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door farao556 Mensen kunnen jullie mij helpen zit nu met 2 iphones 4 die niet gebruikt kunnen worden 1 iphone die op ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Jailbreak
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #601  
Oud 6 February 2011, 22:29
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 13 April 2010
Berichten: 292
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door farao556 Bekijk bericht
Mensen kunnen jullie mij helpen zit nu met 2 iphones 4 die niet gebruikt kunnen worden
1 iphone die op 4.2.1 staat jailbraik ik met greenpoison maar uiteindelijk na restart gaat hij weer naar alarm nummer scherm en de andere jailbraik ik met greenpoision dan zie je dood skull maar tnyumbrrele herkent hem niet niks herkent hem die draait ook op 4.2.1
alvast bedantk voor jullie goed service die ik nooit meer zal vergeten in mijn leven
Was de eerste iPhone afhankelijk van een unlock??

Kun je de tweede niet rebooten door beide knoppen lang in te houden.

@Scorpio.. Excuseer.. stond er even niet bij stil.....
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #602  
Oud 6 February 2011, 22:30
teunis's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 October 2007
Locatie: Emmen
Berichten: 172
Stuur een bericht via MSN naar teunis
Standaard Jailbreak

Ik krijg het logo niet in beeld van greenpoison,iemand een idee?
  #603  
Oud 6 February 2011, 22:32
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 13 April 2010
Berichten: 292
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door teunis Bekijk bericht
Ik krijg het logo niet in beeld van greenpoison,iemand een idee?
Firmware geupdate?
  #604  
Oud 6 February 2011, 22:44
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 September 2008
Berichten: 127
Standaard

Zijn er nog mensen die problemen hebben met Cydia? Jailbreak en update uitgevoerd zonder probleem, ik heb Cydia, maar als ik een source probeer toe te voegen lukt dit niet goed, het duurt lang, ik krijg een aantal errors en de source blijkt achteraf niet compleet... (niet alle apps aanwezig). Ik vermoed dat Cydia gewoon overbelast is. Zijn er nog anderen met hetzelfde probleem hier?
  #605  
Oud 6 February 2011, 22:45
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 1.0.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 March 2010
Berichten: 25
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door WieerterMenke Bekijk bericht
Was de eerste iPhone afhankelijk van een unlock??

Kun je de tweede niet rebooten door beide knoppen lang in te houden.

@Scorpio.. Excuseer.. stond er even niet bij stil.....
Nee hij was eerst gejailbraiked met redsnow van mac tethered

Als ik dat doe krijg ik gewoon weer die doodskop die hele tijd blijft staan.
mvg
  #606  
Oud 6 February 2011, 22:49
teunis's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 October 2007
Locatie: Emmen
Berichten: 172
Stuur een bericht via MSN naar teunis
Standaard Logo

Cydia werkt super,krijg alleen bij opstarten Apple in beeld,hoe krijg het logo van greenpoison?
  #607  
Oud 6 February 2011, 22:57
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 13 April 2010
Berichten: 292
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Geronimo85 Bekijk bericht
Zijn er nog mensen die problemen hebben met Cydia? Jailbreak en update uitgevoerd zonder probleem, ik heb Cydia, maar als ik een source probeer toe te voegen lukt dit niet goed, het duurt lang, ik krijg een aantal errors en de source blijkt achteraf niet compleet... (niet alle apps aanwezig). Ik vermoed dat Cydia gewoon overbelast is. Zijn er nog anderen met hetzelfde probleem hier?
Uhm.. Iedereen heeft het erover..

Pas na een paar keer de Changes te Refreshen, werkt alles bij mij...

Geduld.... De servers roken...
  #608  
Oud 6 February 2011, 23:06
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 1.0.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 March 2010
Berichten: 25
Standaard

Nee hij was eerst gejailbraiked met redsnow van mac tethered

Als ik dat doe krijg ik gewoon weer die doodskop die hele tijd blijft staan.
mvg
  #609  
Oud 6 February 2011, 23:08
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 13 April 2010
Berichten: 292
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door farao556 Bekijk bericht
Nee hij was eerst gejailbraiked met redsnow van mac tethered

Als ik dat doe krijg ik gewoon weer die doodskop die hele tijd blijft staan.
mvg
Als je het eerste toestel aan iTunes hangt wat zegt ie dan?

Wat heb je precies met de 2de gedaan?
Ook FW 4.2.1 ??
  #610  
Oud 6 February 2011, 23:12
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 1.0.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 March 2010
Berichten: 25
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door WieerterMenke Bekijk bericht
Als je het eerste toestel aan iTunes hangt wat zegt ie dan?

Wat heb je precies met de 2de gedaan?
Ook FW 4.2.1 ??
De eerste als ik hem aan pc hang en itunes open krijg ik de iphone die u probeert te activeren heeft geen simkaart en de tweede staat ook op 4.2.1 en die heeft doodskop verder herkent nisk hem geen itunes geen pc niks.
mvg
  #611  
Oud 6 February 2011, 23:18
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 13 April 2010
Berichten: 292
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door farao556 Bekijk bericht
De eerste als ik hem aan pc hang en itunes open krijg ik de iphone die u probeert te activeren heeft geen simkaart en de tweede staat ook op 4.2.1 en die heeft doodskop verder herkent nisk hem geen itunes geen pc niks.
mvg
1. Zit er een SIM kaart in...?
Zo ja... Dan herkent hij deze niet en is het dus een simlocked toestel...
Oplossing: Of simmetje erin knallen van de provider en je hebt een dure iPod.
of.. Firmware terugzetten naar oudere versie die WEL te unlocken is..!!
Hopenlijk heb je de SHSH bestanden gesaved....

2. Geen idee...
Proberen uit te schakelen door knoppen LANG in te houden.
Op het forum kun je wel vinden hoe.. Zoeken op: Recovery en DFU modes.
Denk opnieuw beginnen....
  #612  
Oud 6 February 2011, 23:32
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 October 2010
Locatie: ede
Berichten: 4
Standaard

Ik heb vanavond mijn Iphone 4 ge-upgrade naar 4.2. Daarna met succes greenp0ison jalilbreak uitgevoerd.
Kan alleen in cydia bepaalde apps niet meer vinden zoals sbsettings en aptbackup.
Iemand een idee wat ik fout gedaan heb?

mvg

Paul
  #613  
Oud 6 February 2011, 23:38
» iPhone 8 Plus 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 September 2010
Berichten: 326
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jorima Bekijk bericht
Ik krijg het niet voorelkaar.
Ik heb het wel al 30 x geprobeerd.
Kennelijk doe je dan al 30x iets fout..
Geintje!

Heb zelf de file gedownload, uitgepakt en opgestart.
Simpelweg de instructies vanaf het begin volgen en het kan toch niet misgaan.
Houd je vinger al wel bij/op de aan/uitknop zodatje, zodra je GreenPoisOn aanklikt direct kunt indrukken zodra de teller begint (en dat is al 1 seconde later).

Ingedrukt houden, en als teller op nul staat (en opnieuw begint) de knop NIET loslaten maar de "home"knop OOK indrukken (en allebei ingedrukt houden).

Als ook die teller op nul staat kan je de aan/uitknop loslaten, de "home"knop blijvend ingedrukt houden.
Als uiteindelijk ook die teller weer op nul staat zie je op je pc een schermpje staan met iets van: "Jailbreak now".
Nu laat je de "home"knop ook pas los en druk je op yes-knop in dat pc-schermpje.

Als het goed is begint je iphone nu allemaal mooie lijntjes code te produceren en is die enkele minuten later klaar.

Het kan bijna niet mis gaan
  #614  
Oud 6 February 2011, 23:39
teunis's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 October 2007
Locatie: Emmen
Berichten: 172
Stuur een bericht via MSN naar teunis
Standaard

Wel sources toegevoegd?

Biggboss sources toevoegen.

Bigboss ,sorry

Laatst gewijzigd door iScorpio; 6 February 2011 om 23:57. Reden: volgende keer de edit knop gebruiken!
  #615  
Oud 6 February 2011, 23:44
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 13 April 2010
Berichten: 292
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pega1966 Bekijk bericht
Ik heb vanavond mijn Iphone 4 ge-upgrade naar 4.2. Daarna met succes greenp0ison jalilbreak uitgevoerd.
Kan alleen in cydia bepaalde apps niet meer vinden zoals sbsettings en aptbackup.
Iemand een idee wat ik fout gedaan heb?

mvg

Paul
Servers zijn overbelast..

Paar keer bij Changes... Op Refresh drukken..
Dan worden je sources juist geupdate...
Ik kwam er door

Niet met alles btw..
SBSettings krijg ik niet voor elkaar.. Te druk...
  #616  
Oud 6 February 2011, 23:54
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 November 2008
Berichten: 35
Standaard

Net me iPad gepgraded van 3.2.2 naar 4.2.1 en met gp gejailbreaked en daarna al me apps van me vorige jailbreak teruggezet met PkgBackup. En zowaar alles staat erop! en werkt.
Heb alleen het idee dat AirPlay niet werkt?! Of ik doe iets fout. Zit natuurlijk nog maar net op 4.2.1.
  #617  
Oud 7 February 2011, 00:39
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 September 2009
Locatie: Midden Nederland
Berichten: 8
Angry

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Onyx Bekijk bericht
Kennelijk doe je dan al 30x iets fout..
Geintje!

Heb zelf de file gedownload, uitgepakt en opgestart.
Simpelweg de instructies vanaf het begin volgen en het kan toch niet misgaan.
Houd je vinger al wel bij/op de aan/uitknop zodatje, zodra je GreenPoisOn aanklikt direct kunt indrukken zodra de teller begint (en dat is al 1 seconde later).

Ingedrukt houden, en als teller op nul staat (en opnieuw begint) de knop NIET loslaten maar de "home"knop OOK indrukken (en allebei ingedrukt houden).

Als ook die teller op nul staat kan je de aan/uitknop loslaten, de "home"knop blijvend ingedrukt houden.
Als uiteindelijk ook die teller weer op nul staat zie je op je pc een schermpje staan met iets van: "Jailbreak now".
Nu laat je de "home"knop ook pas los en druk je op yes-knop in dat pc-schermpje.

Als het goed is begint je iphone nu allemaal mooie lijntjes code te produceren en is die enkele minuten later klaar.

Het kan bijna niet mis gaan
Kind kan de was doen zou je zeggen maar bij mij wordt de Iphone 3G ook niet herkend door Greenpois0n als zijnde in de DFU modus. Ik heb het ook al wel 30x geprobeerd. Ook de home knop langer vast houden helpt niet. Verder pc al opnieuw opgestart, 2x een restore van de iphone gedaan via Itunes maar niks helpt.

Het gekke is dat de Iphone wel degelijk in de DFU modus staat. Als ik Greenpois0n afsluit en ik start Itunes dan krijg ik de melding dat de Iphone in de herstelmodus staat dus....

Ik heb dit in dit topic al meer gelezen dus ik ben niet de enige.
Het antwoord heb ik niet gevonden. Wie weet er raad?

EDIT:
Net nog even het hele verhaal op een andere pc geprobeerd maar helaas het zelfde... Deze pc (XP) gaf aan een usb device in DFU modus te hebben aangetroffen, 2 sec. voor dat Greenpois0n was uitgeteld....

Ik vind het een heel vreemd verhaal

Laatst gewijzigd door bditewig; 7 February 2011 om 01:04. Reden: toevoeging
  #618  
Oud 7 February 2011, 00:47
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2009
Berichten: 423
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Geronimo85 Bekijk bericht
Zijn er nog mensen die problemen hebben met Cydia? Jailbreak en update uitgevoerd zonder probleem, ik heb Cydia, maar als ik een source probeer toe te voegen lukt dit niet goed, het duurt lang, ik krijg een aantal errors en de source blijkt achteraf niet compleet... (niet alle apps aanwezig). Ik vermoed dat Cydia gewoon overbelast is. Zijn er nog anderen met hetzelfde probleem hier?
Same here!
  #619  
Oud 7 February 2011, 00:53
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 February 2011
Berichten: 2
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bditewig Bekijk bericht
Kind kan de was doen zou je zeggen maar bij mij wordt de Iphone 3G ook niet herkend door Greenpois0n als zijnde in de DFU modus. Ik heb het ook al wel 30x geprobeerd. Ook de home knop langer vast houden helpt niet. Verder pc al opnieuw opgestart, 2x een restore van de iphone gedaan via Itunes maar niks helpt.

Het gekke is dat de Iphone wel degelijk in de DFU modus staat. Als ik Greenpois0n afsluit en ik start Itunes dan krijg ik de melding dat de Iphone in de herstelmodus staat dus....

Ik heb dit in dit topic al meer gelezen dus ik ben niet de enige.
Het antwoord heb ik niet gevonden. Wie weet er raad?
Ik heb het zelfde probleem. Alles geprobeerd maar niets lukt.
Hopelijk heeft iemand een oplossing
  #620  
Oud 7 February 2011, 00:55
» iPhone 6 64GB (Goud) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 November 2007
Locatie: Spijkenisse
Berichten: 181
Standaard

Huidige iPhone 4 geJB met limerain op 4.1 en baseband 01.59.00 kunnen behouden. Heb tijdens de vorige JB moeten unlocken met ultrasnow. Is het nu wijs om eerst T-Mobile om hun officiele unlock te vragen? Of blijf ik zo-wie-zo unlocked als ik nu update naar 4.2.1 en vervolgens JB? Maar dan moet ik zeker wel eerst tiny umbrella draaien? Kortom: hoef ik simpelweg alleen te updaten en JBen of zijn meerdere zaken vereist om te kunnen blijven bellen?
__________________
Nieuwe Ipad 16GB Wi-Fi fw8.4 + iphone 6 fw8.4 + AppleTV3 + iwatch sport 1.0.1
Reageren

Labels
jailbreak 4.2


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
redsn0w: Jailbreak voor alle iDevices met iOS4.3.3 (behalve iPad2) - Verzameltopic XIII Jailbreak 323 21 December 2011 22:33
Jailbreak voor alle iDevices met iOS4.3.2 (behalve iPad2) - Verzameltopic XIII Jailbreak 290 30 October 2011 17:31
Alle iDevices: Jailbreak voor 4.0 tot 4.1 iDevices met Greenpois0n - Verzameltopic spysical Jailbreak 502 30 March 2011 18:28
Greenpois0n rc5=rc6 hulp! jailbreakme Jailbreak 2 13 February 2011 12:20

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:16.