iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/)
-   -   iPhone: Iphone herkent simkaart niet meer... (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/84844-iphone-herkent-simkaart-niet-meer.html)

jeroenvrijn 14-02-11 17:41

Iphone herkent simkaart niet meer...
 
Ik heb een probleem waar waarschijnlijk al veel mensen last van hebben gehad. Ik heb heel het internet al rondgekeken maar allen niet echt gerelateerd aan mijn probleem. Hopelijk is er iemand die mij kan helpen:

Ik heb een 1e generatie Iphone uit de US en hij is gejailbreakt. Nooit problemen mee gehad, tot vandaag. Ik wilde hem herstellen naar fabrieksinstellingen aangezien ik hem wilde "unjailbreaken". Maar toen vergat ik dat hij mijn Sim kaart niet meer kon lezen na het herstellen, aangezien ik de Iphone los heb gekocht.

Hij geeft nu in iTunes weer:
"De simkaart in deze Iphone wordt niet ondersteund.
Alleen compatibele SIM-kaarten van een bevoegde leverancier kunnen worden gebruikt om de iphone te activeren. Plaats de sim kaart die bij uw iphone wordt geleverd of ga naar een bevoegde leverancier voor een vervangende."

De iphone zelf doet niks meer, ik krijg een usb kabel en het itunes logo op het beeldscherm te zien en ik kan alleen een noodoproep doen. Ik heb al liberty+ geprobeerd maar hij herkent dan geen apparaat...ik werk overigens op een macbook. Wie kan mij alsjeblieft helpen!!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:29.