iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/)
-   -   iPhone: iTunes unlock met redsn0w jailbreak: unlock weg? (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/85213-itunes-unlock-redsn0w-jailbreak-unlock-weg.html)

TimTube 19-02-11 20:13

iTunes unlock met redsn0w jailbreak: unlock weg?
 
Morgen ga ik de iPhone 3G OS 4.2.1 van een vriend jailbreaken (Let op: dus niet de iPhone die in mijn gegevens staat!).

Hij heeft deze iPhone van marktplaats gehaald en het gozertje waarvan hij hem gekocht heeft zei dat de iPhone via iTunes unlocked is. Heb dit even gegoogled en dat lijkt inderdaad te kunnen, wist ik niet.

Anyway, morgen ga ik de iPhone jailbreaken met redsn0w en ik vroeg me af of dit enig effect heeft op deze iPhone aangezien ik nooit wat hoor over dit soort unlock. Hij heeft de unlock uiteraard nodig.

Wat denken jullie?

jemmie 19-02-11 20:22

Wanneer hij via iTunes unlocked is zal het een officiele unlock zijn waarbij een derde partij het toestel op imei nummer unlocked heeft, t-mobile doet het gratis voor door hun geleverde toestellen en andere partijen vragen er geld voor.

Het toestel is dan factory unlocked en zal door een update van de ios of een jailbreak nooit opnieuw worden gelocked.

De iPhone draait al op 4.2.1 zonder jailbreak? Wanneer deze dan met elke willekeurige sim card werkt is deze idd factory unlocked.

TimTube 19-02-11 20:26

Idd, hij draait op 4.2.1 zonder jailbreak. That is, ik zie nergens Cydia dus ga ik er maar van uit (weet geen andere manieren om te checken of het toestel jailbroken is).

Ik vond het vaag dat iTunes vanzelf het toestel unlocked heeft (dat is het verhaal dan). Na 2 jaar, geloof ik, ging het vanzelf.

jemmie 19-02-11 20:30

T-mobile heeft besloten, begin dit jaar, om alle door hun geleverde toestel simlock vrij te maken, waarschijnlijk is dit een toestel van hun en dus simlock vrij.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:12.