iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/)
-   -   iPhone: Crash na jailbreak reset (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/88762-crash-na-jailbreak-reset.html)

Elsze 10-04-11 12:44

Crash na jailbreak reset
 
Een vriendin van mij die ook een iphone 3GS heeft had m laten jailbreaken door haar zwager. Uiteraard niet goed gelezen en de nieuwste er op gegooid die nog wat problemen heeft. Hele telefoon liep in de soep... sloom, geen GPS bladiebla. We hebben dus op internet gezocht ofdat we die jailbreak er af konden krijgen, maar konden niets vinden. Uiteindelijk hebben we hem maar leeg gegooid, maar nu we m willen herstellen via itunes krijgen we de nadat hij heeft geprobeerd de firmware te herstellen foutmelding 1015 met daarbij de iphone kan niet worden hersteld... er heeft zich een onbekende fout voorgedaan.
Als ik op de site van apple ga lezen staat daar dat je m moet herstellen met de nieuwste software, maar die stond er al op en die pakt hij nu niet. Zou het kunnen dat ie pas te herstellen is als er een nieuwe versie uit is??

jimspeed1998 10-04-11 21:57

Als hij error 1015 aangeeft download Tinyumbrella om hem uit recovery mode te halen want de nieuwste software staat er al wel op. Dus download TinyUmbrella verbind je iphone met de pc klik om je idevice in TunyUmbrella. En klik op Exit Reovery mode en klaar is kees.

jimspeed1998 19-04-11 21:51

En is het al gelukt hoor niks meer namelijk


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:17.