iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/)
-   -   iPad: Jailbreak ipad 1 vraagje (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/89741-jailbreak-ipad-1-vraagje.html)

Inimieni 22-04-11 23:01

Jailbreak ipad 1 vraagje
 
Hallo allemaal,

Ik wil graag mijn ipad 1 64 gb Wi-Fi gaan jailbreaken. Het is een ipad die uit Amerika komt.
De nodige software (redsnow) heb ik al binnen gehaald. Op de ipad staat de originele versie van 4.3.1. Als ik itunes opstart vraagt hij wel of ik wil updaten naar 4.3.2 maar dat heb ik nog niet gedaan.

Op internet kom ik meerdere soorten uitleg tegen. De 1 gaat eerst via Itunes herstellen en dan pas Redsnow gebruiken, maar hier op de site kwam ik ook al iets tegen door hem gelijk via Redsnow te jailbreaken.
Als ik eerst via Itunes de 4.3.1. versie erop wil zetten die ik zelf gedownload heb, geeft hij een foutmelding nadat hij bij apple een controle heeft gedaan. En dus geen update......

Mijn vraag is, kan ik de ipad nu gelijk via Redsnow jailbreaken of moet ik eerst weer een andere software versie erop zetten? (via herstellen itunes) Zo ja, hoe kan ik dit wel werkend krijgen zonder foutmelding.
De ipad is nog helemaal origineel en er staan slechts een aantal foto's en wat apps op, niets bijzonders dus.

Hopelijk kan iemand me een beetje op weg helpen want na 2 dagen het internet afzoeken wordt ik er niet veel wijzer van. Het meeste gaat over de iphone en niet de ipad en veel termen zijn dus volgens mij niet van toepassing op de ipad (met locks enzo)

Alvast bedankt!!

Inimieni 23-04-11 04:21

T is me gelukt!!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:51.