iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/)
-   -   iPhone: probleem na jailbreak IPhone 3g ios 4.2.1 (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/94782-probleem-na-jailbreak-iphone-3g-ios-4-2-1-a.html)

luckie96 06-07-11 16:52

probleem na jailbreak IPhone 3g ios 4.2.1
 
Hallo,
Toen ik in januari de iphone van mijn vader overnam, heb ik hem gejailbreakt en dat is toen in een keer gelukt. nu, staat hij helemaal vol met nutteloze tweaks en aangezien hij al slomer werd, wilde ik hem opnieuw jailbreaken. na lang gezocht te hebben heb ik van deze site de firmware gedownload.

Daarna heb ik de jailbreak hetzelfde uitgevoerd als toen, en alles werkte. totdat ik wilde bellen en dadt niet wilde lukken. na veel gezocht te hebben op google en hier, op het forum, ben ik erachter gekomen dat het aan de modemfirmware ligt (5.15.04). ik heb hem opnieuw gejailbreakt met redsn0w, daarna met sn0wbreeze en uiteindelijk heb ik het geprobeerd met greenposi0n, maar dadt wilde niet lukken door een steeds terugkomende error: try again. op het internet vind ik wel artikels waar staat dat je een bepaalde ipad software erop moet zetten, al heeft dit veel nadelen en heb ik nergens een duidelijke tutorial daarvoor kunnen vinden.

ik hoop dat iemand mij hier een stap voor stap uitleg kan geven, of een duidelijke link kan sturen met welk(e) programma('s) ik het best kan gebruiken, en hoe alles dan precies in zn werk gaat.

alvast heel erg bedankt,

iemand die niet meer kan bellen met zijn iphone 3g.

XIII 06-07-11 16:57

Allereerst van harte welkom op het iCulture forum.

Dit forum is voorzien van een uitstekende zoekfunctie en zeer uitgebreide Wiki (Begrippen | Handleidingen). Ik verzoek je dan ook vriendelijk deze te gebruiken. Voor jouw probleem had je bijvoorbeeld dit topic kunnen gebruiken.

Omdat deze vraag/vragen al meerdere keren aan bod is/zijn gekomen, sluiten we deze discussie.

//Slotje


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:19.