iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/)
-   -   iPhone: Iphone geupdate naar 4.3.5 (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/96324-iphone-geupdate-naar-4-3-5-a.html)

babette93 28-07-11 18:39

Iphone geupdate naar 4.3.5
 
Goedemiddag!
Allereerst; ik heb gezocht op het forum om te zien of ik mijn probleem tegenkwam, maar ik zie er niks over. Misschien zoek ik op de onjuiste keywords; ik weet dan ook niet zo goed hoe ik het probleem kort moet beschrijven. Vandaar dit topic!

Vanmiddag heb ik mijn gejailbreakte iPhone 4 geupdate naar 4.3.5. Stom, grote paniek! Maar ik had er totaal niet bij nagedacht dat er nog geen jailbreak uit was voor 4.3.5. Vervolgens heb ik heel de middag geprobeerd om te downgraden naar 4.3.3, maar dat lukt totaal niet. Of ik volg de verkeerde tutorials, dat kan ook.

Hebben jullie misschien enig idee wat ik nu nog kan doen? Want om nou te wachten tot de jailbreak voor 4.3.5 uitkomt.. Dat duurt nog lang, heb ik mij laten vertellen. Alvast bedankt voor jullie hulp!

XIII 28-07-11 19:59

Dit forum is voorzien van een uitstekende zoekfunctie en zeer uitgebreide Wiki (Begrippen | Handleidingen). Ik verzoek je dan ook vriendelijk deze (beter) te gebruiken. Voor jouw probleem had je bijvoorbeeld dit topic kunnen gebruiken.

Omdat deze vraag/vragen al meerdere keren aan bod is/zijn gekomen, sluiten we deze discussie.

//Slotje


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:34.