iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/)
-   -   iPhone: Iphone 4 Herstellen via Itunes (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f65/jailbreak/96911-iphone-4-herstellen-via-itunes.html)

otahom 07-08-11 04:30

Iphone 4 Herstellen via Itunes
 
Hoi,

Ik heb een probleem met mijn Iphone 4 4.0. Ik wilde alle inhoud wissen en instellingen herstellen. Nadat deze was uitgevoerd, bleef de Iphone hangen op de Apple logo. Nu probeer ik de Iphone te herstellen via Itunes met behoud van 4.0, echter wil het maar niet lukken.

Ik had geen Shsh bestand opgeslagen via Cydia , maar heb deze via IFaith op de computer opgeslagen. Via Tinyuumbrella kan ik ook geen Shsh bestand ophalen van mijn Iphone.

Nu probeer ik via Shift herstellen de 4.0 te herstellen in Itunes maar ik blijf de melding 3194 krijgen. Ik heb ook al het hosts bestand aangepast maar dit wil ook niet helpen.

Weet iemand hoe ik ervoor kan zorgen dat Itunes mijn Shsh bestand herkent als de Iphone wordt hersteld. Via Tinyuumbrella wil het maar niet lukken en ik ben er nu een halve dag mee bezig en ik kan maar niet vinden hoe ik mijn Iphone weer werkend kan krijgen.

Alvast bedankt voor de hulp

sham73 06-10-11 19:18

iphone 4 kan niet herstel worden via itunes
 
Hallo,

Ik heb hetzelfde probleem krijg hem maar niet aan de praat ben al een paar dagen bezig, via itunes krijg ik een fout melding en redsnow doet hij ook niets bijzonder enz. Wat kan ik doen om hem weer aan de gang te krijgen?

Alvast bedankt


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:29.