iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Unlock (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f66/unlock/)
-   -   iPhone 3G: de simkaart in deze iphone wordt niet ondersteund (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f66/unlock/108735-de-simkaart-deze-iphone-wordt-niet-ondersteund.html)

Pinda1 03-01-12 16:16

de simkaart in deze iphone wordt niet ondersteund
 
Hallo,

Ik heb een tweedehands Iphone 3G. Ik heb deze aan itunes gehangen omdat ik dacht dat ik hem zo kon unlocken. Hierna geeft hij echter steeds de volgende fout melding en kan ik slechts emergency calls uitvoeren. "de simkaart in deze iphone wordt niet ondersteund". Ik heb verschillende topics over dit probleem gevonden, maar deze zijn allemaal gedateerd en links hierin werken niet meer.

Wie kan mij helpen te zorgen dat de Iphone het doet met mijn Hi simkaart?
De Iphone is overigens afkomstig uit Oostenrijk.

PieterMo 13-01-12 10:41

je iphone is niet geactiveerd. Wat je kan doen is hem jailbreaken en met ultrasnow unlocken. Dan kan je met SAM je oostenrijkse carrier installeren en dan zal je iphone ook minder batterij verbruiken. Hoe je dit allemaal doet vind je makkelijk terug op youtube en hier in de forums bekijk alvast het unlock en het jailbreak forum.

je baseband zal dan waarschijnlijk moeten geupgrade worden wat nadelig is voor je 3g namelijk mijn gps en bluetooth werken niet meer correct.

Ik weet niet of er andere manieren mogelijk zijn maar dit is er alvast 1 van.

gijs rosbag 21-05-12 23:28

G3 actieveeren
 
Ik heb het zelfde probleem maar kan ook niet echt een oplossing vinden.
En ik heb geen idee van welke provider de simlok is enik wil hem liever niet jailbreken.
Maar ik ben benieuwt of jij je telefoon al aan de praat heb gekregen.

iNemesis 22-05-12 01:12

Voor het activeren, kun je hacktivaten door middel van jailbreak. Unlocken van een 3G of 3GS kan met een ipad baseband ( nadelige gevolgen voor de GPS ontvangs). Andere mogelijkheid is IMEI unlock, maar dat is een hele dure optie. Er zijn genoeg topics over te vinden voor de 3G of 3GS. Voor de iphone 4 is er geen oplossing helaas ( tenzij je oude baseband 1.59, wat zeer zeldzaam is). Dat is alle info samengevat. Succes

colliehome 22-05-12 08:23

Dit forum is voorzien van een uitstekende zoekfunctie en zeer uitgebreide Wiki (Begrippen | Handleidingen). Ik verzoek je dan ook vriendelijk deze te gebruiken.

Omdat deze vraag/vragen al meerdere keren aan bod is/zijn gekomen, sluiten we deze discussie.

//Slotje


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:18.