Nieuwe unlockmethode met SAM ontdekt!

Nieuwe unlockmethode met SAM ontdekt! discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) How to Unlock your jailbroken iPhone Using SAM Lees deze stap voor stap guide eens. Want je doet de-activate (clear push) waarschijnijk niet goed....



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #81  
Oud 24 April 2012, 17:12
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 April 2008
Berichten: 94
Standaard

How to Unlock your jailbroken iPhone Using SAM

Lees deze stap voor stap guide eens. Want je doet de-activate (clear push) waarschijnijk niet goed.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #82  
Oud 24 April 2012, 18:22
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 April 2012
Berichten: 10
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jewcookie Bekijk bericht
Ga eens lezen. Probeer eens Google. Altijd vragen naar de makkelijkste weg. Je volgende vraag na een antwoord op deze vraag kan ik al bedenken.
Dacht altijd dat een forum was om elkaar te helpen!!!
Maar iemand helpen is blijkbaar te veel voor je gevraagd.
Hoop dat andere mensen mijn wel willen helpen.
En owja ik heb gezocht op google maar was allemaal onduidelijk.
  #83  
Oud 24 April 2012, 18:52
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 April 2012
Locatie: Gent
Berichten: 3
Standaard

Werkt deze SAM versie op een iphone 4 met baseband 4.12.01 en hoger?

Grtz
  #84  
Oud 24 April 2012, 20:01
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 April 2008
Berichten: 94
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door AntoineH Bekijk bericht
Dacht altijd dat een forum was om elkaar te helpen!!!
Maar iemand helpen is blijkbaar te veel voor je gevraagd.
Hoop dat andere mensen mijn wel willen helpen.
En owja ik heb gezocht op google maar was allemaal onduidelijk.
Op dit forum kunnen mensen je inderdaad helpen als je een probleem met iets hebt. Jouw probleem is dat je te lui bent om iets op te zoeken en van mensen verwacht dat ze elk stapje voor je voorkauwen. Als je ergens niet uit komt ben ik echt niet te beroerd om je te helpen, maar kom op zeg. Je mag er best een beetje moeite in steken aangezien je van mensen hier verwacht dat ze ook moeite steken in jou.

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 24 april 2012 om 19:03 ----------

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ab98 Bekijk bericht
Werkt deze SAM versie op een iphone 4 met baseband 4.12.01 en hoger?

Grtz
Je antwoord
  #85  
Oud 24 April 2012, 20:35
JeePee's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Berichten: 25
Standaard

Wanneer ik http://repo.bigner.com probeer toe te voegen
krijg ik de melding: verificatie fout Time-out van het verzoek

Heb het al meedere keren op verschillende tijdstippen geprobeerd, is de bron nog ok of is er een andere ?
  #86  
Oud 24 April 2012, 20:56
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 April 2012
Berichten: 1
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tjibba Bekijk bericht
Dit heb ik allemaal gedaan, SAM geef bij mij dan deze error: https://p.twimg.com/ArFJmTxCMAAFxTl.jpg:large
Ik heb hetzelfde probleem. Werkt het bij u nu al?
  #87  
Oud 24 April 2012, 21:08
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 April 2008
Berichten: 94
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door JeePee Bekijk bericht
Wanneer ik http://repo.bigner.com probeer toe te voegen
krijg ik de melding: verificatie fout Time-out van het verzoek

Heb het al meedere keren op verschillende tijdstippen geprobeerd, is de bron nog ok of is er een andere ?
Het is ook http://repo.bingner.com/

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 24 april 2012 om 20:10 ----------

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door qlql Bekijk bericht
Ik heb hetzelfde probleem. Werkt het bij u nu al?
Hoe zeker weet je dat je de juiste provider en ID hebt gekozen? Heb je ook al de verschillende SIM ID's geprobeerd?
  #88  
Oud 24 April 2012, 21:25
JeePee's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Berichten: 25
Standaard

Dom foutje........, pakte nu wel
THX
  #89  
Oud 24 April 2012, 21:42
iphone1997's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 August 2011
Berichten: 325
Standaard

Ik heb een vraag als ik nu bijvoorbeeld met Sam een unlock ticket voor mijn simkaart Base maakt .kan ik het daarna ook voor Proximus doen of kun je maar 1 simkaart unlocken want mijn base simkaart is al geknipt ik wil eerst proberen of het lukt anders knip ik in mijn proximus kaart voor niks....
  #90  
Oud 24 April 2012, 22:37
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 June 2011
Berichten: 71
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iphone1997 Bekijk bericht
Ik heb een vraag als ik nu bijvoorbeeld met Sam een unlock ticket voor mijn simkaart Base maakt .kan ik het daarna ook voor Proximus doen of kun je maar 1 simkaart unlocken want mijn base simkaart is al geknipt ik wil eerst proberen of het lukt anders knip ik in mijn proximus kaart voor niks....

Ja dat kan, je kan wel van simkaart wisselen, je moet enkel dat steeds het hele process opnieuw doen.
  #91  
Oud 24 April 2012, 22:59
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 September 2010
Berichten: 7
Standaard

Ik krijg de push notifications niet werkend.
Eindelijk na 1,5 jaar wordt Facetime wel geactiveerd, maar kan ik er nog geen gebruik van maken.

Heb de tutorial al 20x doorgelezen, maar krijg niet voor elkaar om dit gedeelte te laten functioneren.

Iemand een idee om dit te laten werken?
Push Doctor ook geinstalleerd, maar zonder resultaat.
  #92  
Oud 24 April 2012, 23:09
nicosomers's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 June 2008
Locatie: Den Bosch
Berichten: 114
Standaard

Ik krijg steeds de melding dat er geen SIM in mijn foon zit, iemand een oplossing?
  #93  
Oud 25 April 2012, 02:20
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 November 2010
Berichten: 16
Standaard

Dit probleem heb ik ook gehad een keer of tig.
Heb toen met SAM gekeken bij more information, de sim werd niet herkend, kreeg niets te zien bij SIM Details.
Heb toen even de AT&T SIM er in gestoken en weer met SAM gekeken wat er toen werd weergegeven. Heb even de eerste 5 of 6 cijfers van het IMSI nummer van de AT&T SIM opgeschreven. (die werden weergegeven bij SIM Details)
De t-mobile sim er weer ingestopt en de hele handleiding gevolgd. In de handleiding gebruik je het IMSI nummer van de SAM details. Heb ook de SIM ID aangevinkt welke ik dus eerder had opgeschreven. Nu werkte het perfect.

Heb dan ook meteen weer een vraag.
Ik heb met behulp van redsnow een backup gemaakt van het activation ticket. Heb keurig een zip bestand op m'n laptop nu.
Is het dan nu zo simpel dat ik met behulp van bv IExplore de bestanden op de Iphone kan overschrijven met de bestanden uit de zipfile?????
Dit natuurlijk met het oog op een herhaling van de hele truc met een andere SIM.

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 25 april 2012 om 01:22 ----------

Bovenstaande heb ik gedaan op een Iphone 4. De 4S is ter reparatie weg
  #94  
Oud 25 April 2012, 07:49
iphone1997's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 August 2011
Berichten: 325
Standaard

Ik heb net een simkaart van At&t gekocht van Ebay nu afwachten.......
  #95  
Oud 25 April 2012, 10:45
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 September 2010
Berichten: 7
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jewcookie Bekijk bericht
How to Unlock your jailbroken iPhone Using SAM

Lees deze stap voor stap guide eens. Want je doet de-activate (clear push) waarschijnijk niet goed.
Dat is dus het probleem, want de optie "clear push" is niet meer aanwezig in SAM prefs
  #96  
Oud 25 April 2012, 12:31
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 April 2012
Berichten: 1
Standaard Nog niet Jailbroken

Ik begrijp dat je Iphone Jailbroken moet zijn om deze unlock te kunnen toepassen.
Mijn Iphone4 5.01 04.11.08 is dat nog niet.
Na wat lezen blijkt dat de redsnow jailbreak mijn baseband zal veranderen.
Is dit een probleem?
of is er een andere jailbreak die ik moet toepassen?
  #97  
Oud 25 April 2012, 16:13
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 November 2011
Berichten: 5
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door memrtn Bekijk bericht
Welke tutorial ik ook volg, het haalt geen donder bij mij uit met een AT&T iPhone 4. Het moment dat ik SAM heb gedeactiveerd en af heb gesloten via de taskbar, moet connecten met iTunes krijg ik de melding "De SIM-kaart in deze iPhone wordt niet ondersteund".
Je in SAM "disable" aangeven . Niet afsluiten via taskbar!

Veder de sim erin doen waarmee je wilt bellen. Wel moet je bij carrier aangeven de carrier waarop het toestel gelocked is.
Het werkt prima. Ik heb ( of beter had ) een Duitse T-Mobile 4 die nu prima werkt op het KPN netwerk!
  #98  
Oud 25 April 2012, 16:17
iphone1997's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 August 2011
Berichten: 325
Standaard

Ik ben gelockt bij at&t, is het noodzakelijk om de simkaart te gebruiken waar je gelockt bent ??
  #99  
Oud 25 April 2012, 16:25
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 November 2011
Berichten: 5
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iphone1997 Bekijk bericht
Ik ben gelockt bij at&t, is het noodzakelijk om de simkaart te gebruiken waar je gelockt bent ??
Nee. Je moet de sim gebruiken waarmee je uiteindelijk wilt bellen en faxen!
  #100  
Oud 25 April 2012, 17:07
iphone1997's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 August 2011
Berichten: 325
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ariedeknaller Bekijk bericht
Nee. Je moet de sim gebruiken waarmee je uiteindelijk wilt bellen en faxen!
Ik ben hactivated, dus ik moet eerst mijn IPhone activeren met de kaart waar ik gelockt ben , denk ik ..
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:21.