iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Unlock (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f66/unlock/)
-   -   iPhone 3GS: Push meldingen werken niet iOS 5.1.1 (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f66/unlock/119857-push-meldingen-werken-niet-ios-5-1-1-a.html)

masape 07-06-12 13:08

Push meldingen werken niet iOS 5.1.1
 
Kan iemand mij helpen om de Push meldingen op mijn iPhone werkend te krijgen? Bij berichtgeving staat alles goed ingesteld wat ik begrepen heb door te zoeken op het internet komt dit door het jailbreaken.

Ik heb een iPhone 3GS met iOS 5.1.1, modemfirmware 05.13.04. De iPhone is gejailbreaked met PWNAGE tool om de modemfirmware te behouden en simlockvrij gemaakt met ultrasnow. (Orgineel schijnt deze telefoon van Bouygues Telecom uit Frankrijk te zijn, ik heb al geprobeerd contact met hen te leggen of ze het toestel willen unlocken maar ik krijg helaas geen reactie terug op e-mails.)

Alvast bedankt voor de hulp!

colliehome 07-06-12 13:11

Allereerst van harte welkom op het iCulture forum.

Dit forum is voorzien van een uitstekende zoekfunctie en zeer uitgebreide Wiki (Begrippen | Handleidingen). Ik verzoek je dan ook vriendelijk deze te gebruiken. Voor jouw probleem had je bijvoorbeeld http://forum.iculture.nl/f28/iphone/...et-werken.html dit topic kunnen gebruiken.

Let ook op waar je een topic plaatst.

Omdat deze vraag/vragen al meerdere keren aan bod is/zijn gekomen, sluiten we deze discussie.

//Slotje


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:15.