iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Unlock (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f66/unlock/)
-   -   iPhone 4: iPhone uit België (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f66/unlock/121293-iphone-belgie.html)

Gylian 01-07-12 22:49

iPhone uit België
 
Beste,

Ik kan een mooi iPhone 4 overkopen van een familielid uit België. Nu heeft mijn oom hem ook gehad in Nederland en die vertelde dat hij telkens aangaf dat hij niet geactiveerd kon worden. Hij kan de simkaart dus wel lezen. Is er een mogelijkheid om dit weg te krijgen zodat ik hem wel in Nederland kan gebruiken?

Met vriendelijke groet,

Gylian de Graaff

ballegooier 01-07-12 22:58

Vast wel, je moet onderzoeken welke baseband en iOS versies er op staan. Dan kijken of die resp. te jailbreaken, activeren en te unlocken zijn (middels een jailbreak unlock tool). Maar bespaar je de moeite en zoek een gegarandeerd imei simlock vrije, als je daar de middelen voor hebt.

Zodra je en keer hersteld of een iOS update doet mbv iTunes, zonder dat je ervoor zorgt dat je je baseband behoud, ben je de sjaak en kan je overnieuw beginnen, met het risico dat je ooit de baseband per ongeluk update waardoor het toestel mogelijk niet meer via die omweg simlockvrij te krijgen is.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:13.