iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Unlock (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f66/unlock/)
-   -   iPhone 4: vragen bij samunlock (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f66/unlock/122723-vragen-samunlock.html)

marcopeperkamp 31-07-12 20:49

vragen bij samunlock
 
Hallo,
Mijn iphone is via sam unlocked. Ik probeer al een tijdje een officiŽle unlock te krijgen. Wie kan mij duidelijkheid geven?

Mijn iphone was niet geactiveerd dit is samen met de jailbreak en sam gedaan. Hij was officieel via fido canada gelocked.

Echter fido zegt het imei nummer niet te kennen. Apple zegt dat de lock op kpn zit. Maar bij de sam knock is echt gebruik gemaakt van de codes voor Fido en ook werkte de kpn slim niet.

Hoe zit dit alles?

2e vraag

Kan ik zonder gevaar andere soms plaatsen evt. Via fido activeren en dan weer verder gaan via sam?

Wie kan helpen

iNemesis 01-08-12 01:41

ALs je hem activeert via SAM unlock met Fido canada dan is het zeker van Fido canada! En KPN lockt geen iphones, dus apple praat ..***** :D! En bovendien omzeilen ze altijd de vragen over unlocks, omdat zij de lock niet op zetten maar de provider en gaat hen ook niets aan. Zij bieden de mogelijkheden daartoe om te locken, meer niet!

2de vraag. Andere simkaart kun je er niet in zetten, omdat SAM unlock alleen werkt voor 1 specifiek simkaart waarvoor je de unlock hebt gedaan. Zelfs als je een andere simkaart aanvraagt met dezelfde nummer, ik zou dus zeer zuinig zijn met die simkaart! Dat komt omdat elke simkaart een unieke ICCID nummer heeft.

Dus andere simkaart gaat niet werken!!!

marcopeperkamp 01-08-12 01:45

wat gebeurt er als ik heb zouactiveren met een orginele fido kaart

lukt dat en kan ik dan gewoon mijn sam simkaart weer gebruiken?
Waarom zou IDO de sim niet kennen.

Weet je of KPN de simlock van fido zou kunnen verwijderen?

Groeten

Marco

iNemesis 01-08-12 01:58

Naar mijn weten, als je dat zou doen, krijg je een nieuwe baseband ticket die niet gaat werken!! Dus ik zou zeer voorzichtig doen! Maar waarom zou je dat willen??

Nee Geen enkel provider kan een unlock verwijderen van een ander! Elke provider heeft toegang tot eigen database alleen. Anders kan ik me zo bedenken dat ze andere providers unlocken :D zodat de klanten bij hun komen met hun iphone. Lijkt mij niet iets waar providers blij van worden.

iNemesis 16-09-12 05:21

Marco is geholpen :) dus kan slotje op!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:06.