iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Unlock (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f66/unlock/)
-   -   iPhone 4: Simlock/unlocking/geen service (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f66/unlock/136107-simlock-unlocking-geen-service.html)

MatthijsTange 01-03-13 13:46

Simlock/unlocking/geen service
 
Hallo,

Ik heb recent een Iphone 4 gekocht(tweedehands) en ik krijg hem niet aan de praat, ik krijg geen service. Ik zit zelf bij Tele2 en ik vermoed dat de vorige eigenaar bij KPN zat omdat die instellingen er op zaten. Ik heb al geprobeerd om de telefoon een half uur aan me pc te koppelen, geen resultaat. Ik heb geprobeerd te updaten naar 6.1.2, zonder succes. Ik heb geprobeerd alle instellingen te resetten, ook zonder succes.

De telefoon draait momenteel op 5.1.

Kan iemand mij hiermee helpen? ik zie ook dat sommige mensen kunnen checken welke provider hij is aangesloten of evt gesimlocked is, doormiddel van een imei nummer. Zou iemand die dat kan voor mij willen checken?

Graag een oplossing, want KPN wil niet helpen hiermee en zegt dat hun telefoons zonder simlock verkocht worden en hij dus niet gesimlocked kan zijn.

Alvast bedankt voor de moeite nemen om dit uberhaubt te lezen :D

Matthijs



:edit:
De SIM-kaart in deze iPhone wordt niet ondersteund.
Alleen compatibele SIM-kaarten van een bevoegde leverancier kunnen worden gebruikt om de iPhone te activeren. Plaats alstublieft de SIM-kaart die bij uw iPhone werd geleverd of ga naar een bevoegde leverancier voor een vervangende SIM-kaart.

Deze tekst verschijnt als ik hem aan itunes koppel en als ik hem wil updaten naar 6.1.2 dan krijg ik een foutmelding 6009.

senna22 01-03-13 14:12

Pm mij je imeinummer dan check ik de simlock voor je.

gewoondaarom 15-03-13 18:30

Ik heb je een pm gestuurd met een vraag over iphone 4 unlocken


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:36.