iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Unlock (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f66/unlock/)
-   -   iPhone 4S: Unlocken 'blacklisted' iPhone 4S UK O2 Tesco (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f66/unlock/149847-unlocken-blacklisted-iphone-4s-uk-o2-tesco.html)

Umberto2011 28-12-13 13:08

Unlocken 'blacklisted' iPhone 4S UK O2 Tesco
 
Hallo,

Via marktplaats heb ik een iPhone 4S gekocht. Volgens de verkoper was deze van KPN en simlock vrij. Helaas blijkt na een 'clean-install' dat er toch een simlock op zit; iTunes geeft de foutmelding 'De simkaart die in deze iPhone is geplaatst wordt niet ondersteund. De simkaart die momenteel in deze iPhone is geplaatst is van een aanbieder die niet wordt ondersteund onder het activeringsbeleid dat momenteel is toegewezen door de activeringsserver….'
Jammer genoeg kan ik de verkoper niet meer benaderen en is terugbrengen dus geen optie.

Als ik op de website van KPN de telefoon probeer te unlokken, krijg ik melding dat de telefoon door KPN zonder simlock is geleverd.

Vervolgens heb ik via website imei.info de telefoon nader onderzocht. Het blijkt dat er een lock op zit bij de provider 'UK O2 Tesco' en dat deze ge-blacklist is (melding 'CheckMEND has a record that this item is CURRENTLY reported as LOST or STOLEN to at least one mobile network operator.' …).

Weet iemand wat ik doen om dit op te lossen zodat ik de telefoon alsnog kan gebruiken?

Groet,

Umberto

iNemesis 30-12-13 20:15

Oringineel unlocken via imei via O2 blacklisted service. ben je wel een paar duiten kwijt.

denk zelf +/- 90 euro.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:46.