Het grote iPhone 3G hardware unlock topic

Het grote iPhone 3G hardware unlock topic discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door stop-simlock Hier een reactie van Stopsimlock.nl. Er loopt een thread over de levertijd van de Rebelsim op dit forum. Dit is ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1261  
Oud 18 February 2009, 19:34
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door stop-simlock Bekijk bericht
Hier een reactie van Stopsimlock.nl.
Er loopt een thread over de levertijd van de Rebelsim op dit forum. Dit is correct, de levertijd van 2 werkdagen heeft vertraging opgelopen.
De reden hiervoor is dat wij door de voorraad heen waren.
Vanaf morgen is de voorraad weer optimaal en zullen alle bestellingen verzonden worden, en kunnen wij de levertijd van max 2 werkdagen weer hanteren. Wij bieden ons voor dit ongemak onze excuses aan.

Iedereen krijgt de nieuwste versie van de Rebelsimkaart, op dit moment is dat V61i. Uiteraard krijgt men ook support via email.

Vertrouwend erop, duidelijkheid te hebben geschept.

Mvrgroet,
www.stopsimlock.nl
Misschien ook handig dit even op de site zelf te melden
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #1262  
Oud 19 February 2009, 10:34
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 February 2009
Berichten: 28
Standaard

Nou ik heb het nieuwe kaartje en de tel doet het nu op het kpn netwerk
Nou ben ik dus nog niet weggeweest dus ben benieuwd of het nu ook zo blijft

Maar de eerste bevindingen zijn goed
  #1263  
Oud 19 February 2009, 10:37
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 March 2008
Berichten: 49
Standaard

Spannend, 3G werkt dus goed? Ook de GPS?
  #1264  
Oud 19 February 2009, 10:46
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 February 2009
Berichten: 28
Standaard

3g ingeschakeld en weg is alles weer
  #1265  
Oud 19 February 2009, 11:05
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 March 2008
Berichten: 49
Standaard

Balen! Heb jij wel de laatste versie rebelsimcard gekregen?
  #1266  
Oud 19 February 2009, 11:19
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 February 2009
Berichten: 28
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door aaifoon Bekijk bericht
Balen! Heb jij wel de laatste versie rebelsimcard gekregen?
Ja maar we proberen verder hoor

Zogauw geef ik niet op

Straks maar eens even naar buiten en kijken wat ie dan doet ....
  #1267  
Oud 19 February 2009, 11:20
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 January 2009
Locatie: Enschede
Berichten: 23
Stuur een bericht via ICQ naar MeN@Ce Stuur een bericht via MSN naar MeN@Ce Stuur een bericht via Skype™ naar MeN@Ce
Standaard

Hmm, dat voorspelt dan niet veel goeds, tsja, ik moet nog een paar uur wachten voordat ik meer kan vertellen hoe het hier gaat, maar dit voorspelt natuurlijk niet veel goeds, aangezien Telfort ook via het KPN netwerk loopt.
  #1268  
Oud 19 February 2009, 11:24
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 March 2008
Berichten: 49
Standaard

Ik vraag mij of het iets met het netwerk te maken heeft. Volgens mij heb je dan hetzelfde probleem ook met Vodafone.
  #1269  
Oud 19 February 2009, 11:42
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 February 2009
Berichten: 28
Standaard

Als ik 3G uitzet krijg ik nu steeds verbinding maar dan is het naar een halve minuut weer weg en geeft ie weer aan geen simkaart

Ben bang dat ook dit weer een FLOP is
  #1270  
Oud 19 February 2009, 11:47
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 March 2008
Berichten: 49
Standaard

Jammer, vreemd dat zo'n kaart (Rebelsim) niet eerst beter getest wordt voordat deze op de markt komt. Garantie krijg je natuurlijk niet, of wel?
  #1271  
Oud 19 February 2009, 14:06
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 November 2008
Berichten: 26
Standaard

Bij mij werkt de 3G functie ook niet. Maar bellen, gebeld worden, smsen etc doet het allemaal wel! Dat vind ik het belangrijkste!
Internetten kan wel maar iets langzamer dan met 3G.
Je kan de iphone wel weer gebruiken met een andere simkaart dan T-mobile. Dat is ook wel wat waard!
  #1272  
Oud 19 February 2009, 14:36
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2009
Berichten: 91
Standaard

Bij mij steeds hetzelfde probleem. Als ik opstart alles prima! Dan staat er Vodafone NL in beeld met vol bereik. Daarna zegt ie geen simkaart en daarna simlock ontrgrendelen (Dat is volgens alles de rebelsim die iets matched). Daarna staat linksboven in beeld 1 klein streepje met 3 puntjes. En gebeurd er niks meer, hij zoekt niet meer, gaat niet opnieuw matchen, niks! Ook flightmode helpt niet, als je die in en uitschakeld flits zoeken even door beeld en daarna niks meer!

  #1273  
Oud 19 February 2009, 14:39
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 March 2008
Berichten: 49
Standaard

Is dat ook het geval als je 3G uitschakelt?
  #1274  
Oud 19 February 2009, 14:40
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2009
Berichten: 91
Standaard

Heb alles uit! 3G, Dataroaming, Location services.
Anders doet ie helemaal niks.
  #1275  
Oud 19 February 2009, 14:44
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 March 2008
Berichten: 49
Standaard

En heb jij ook de laatste versie van Rebelsim, nl V61i?
  #1276  
Oud 19 February 2009, 14:47
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 February 2009
Berichten: 28
Standaard

Ik heb dus nu de 3 g ook uit en hij doet het tot nu toe al ruim 2 uur
Ook ben ik op plaatsen geweest waar het bereik heel slecht is en ook daar bleef ie goed doen

3G laat ik dus ook lekker uitstaan dan maar niet zo snel maar het gaat mij ook meer om het bellen en smsen

en nu maar hopen dat het Devteam toch gauw met een update komt
  #1277  
Oud 19 February 2009, 15:04
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2009
Berichten: 91
Standaard

Ik heb ook de nieuwste versie maar goed.....krijg er niks uit dus
  #1278  
Oud 19 February 2009, 15:15
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 25 October 2008
Berichten: 11
Standaard

heeft dit niet iets met de telecom provider te maken?
FrankE, aaifoon, geronimo, Mallepietje, welke hebben jullie?
Ik heb T-Mobile. Hopelijk gaat ie bij mij wel werken als ik de rebel besteld heb.
  #1279  
Oud 19 February 2009, 15:16
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2009
Berichten: 91
Standaard

T-mobile werkt sowieso! Tenminste, als het een nederlandse iPhone was.

Ik heb vodafone
  #1280  
Oud 19 February 2009, 15:17
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 25 October 2008
Berichten: 11
Standaard

ik heb t-mobile sim only, maar een US iphone. waarom werkt het volgens jou alleen bij een NLse iphone?
Reageren

Labels
2.1, 2.2, baseband, downgrade, firmware, rebelsim, unlock 3g, unlock 3g 2.2.1


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Video: Het Grote Video Topic berty Muziek, foto & video 2 8 May 2011 17:12
Het grote iPhone 3G HARDWARE unlock topic groentjie Archief 2 12 December 2008 13:47
Het grote firmware 2.0.0 pr unlock topic Beaux Archief 570 20 July 2008 01:38
Het grote verveling topic... dedafmonteur Chat en geruchten 26 26 May 2008 00:53

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:01.