WinPwn is uit - Support for both 1.1.4, 2.0, 2.0.1

WinPwn is uit - Support for both 1.1.4, 2.0, 2.0.1 discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) wel raar dat dat het probleem gewoon wwas...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #161  
Oud 10 August 2008, 12:15
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 May 2008
Berichten: 77
Standaard

wel raar dat dat het probleem gewoon wwas
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #162  
Oud 10 August 2008, 12:16
sjowol's schermafbeelding
iFoneguide Repo Master
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Locatie: Los Angeles, California
Berichten: 1.271
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cypher21 Bekijk bericht
Was me nog niet eens opgevallen
Het is iig wel de goede installer (4 beta2)
weet je dat heel zeker? (de met winpwn gebouwde FW geinstalleerd?) ik zit opeens flink in mijn broek te poepen, ook omdat ik opeens zie dat deze winpwn ook 1.1.4 ondersteund.... dus al iemand die hem erop heeft gezet? lemme know!
__________________
Maybe fun is just fragments of existence with better packaging.
  #163  
Oud 10 August 2008, 12:22
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 May 2008
Berichten: 77
Standaard

het is gewoon installer 4.0.. heb het al gecheckt,, maar is gewoon slordigheid-/snelheidsfoutje
  #164  
Oud 10 August 2008, 12:23
cypher21's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 March 2008
Locatie: Dieren
Berichten: 1.823
Standaard

ik was het bewijs even aan het zoeken in de installer.tar

Maar de plaatjes doen het hier niet, en in de plist files kan ik de info zo niet vinden
  #165  
Oud 10 August 2008, 12:24
Mikatjuh's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Wit) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 February 2008
Berichten: 61
Standaard

Ik heb een groot probleem! Ik blijf error 6 behouden wie kan mij alstublieft helpen heb een iPhone 3G T-Mobile heb Custom Firmware gemaakt met Installer 2.0 + Cydia En zonder activatie en Zonder Custom Logo's wie kan mij helpen?
  #166  
Oud 10 August 2008, 12:26
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 October 2007
Locatie: As
Berichten: 81
Standaard

wie ondervindt er ook problemen met zijn installer is het omdat het een beta versie is want elke programma geeft bijna file not exist iemand een oplossing of even wachten
  #167  
Oud 10 August 2008, 12:26
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 May 2008
Berichten: 77
Standaard

zet je iphone aan, druk op power-button en home button, als iphone uit is power-button los laten, dan zou die in recoverymode moeten gaan.. toen deed ie het bij mij wel, maar dan duurt het "iphone software op herstel voorbereiden" in iTunes wel heel lang echt 15 min. of zow..
  #168  
Oud 10 August 2008, 12:29
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 May 2008
Berichten: 77
Standaard

jup is vanwege beta waarschijnlijk, veel mensen hebben dat
  #169  
Oud 10 August 2008, 12:29
Mikatjuh's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Wit) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 February 2008
Berichten: 61
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door eduardiphoneiphone93 Bekijk bericht
zet je iphone aan, druk op power-button en home button, als iphone uit is power-button los laten, dan zou die in recoverymode moeten gaan.. toen deed ie het bij mij wel, maar dan duurt het "iphone software op herstel voorbereiden" in iTunes wel heel lang echt 15 min. of zow..
Dankjewel Voor De Tip! Ga hem zo even uit de normale recovery mode halen met Iliberty en dan doe ik hem in DFU en ik kijk dan of het helpt
  #170  
Oud 10 August 2008, 12:35
sjowol's schermafbeelding
iFoneguide Repo Master
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Locatie: Los Angeles, California
Berichten: 1.271
Standaard

godverdegodver, dat ik daar niet zelf opkom!
ok tar open.... CFBundleNameW4.0b4-4_ yup ik ga ervanuit dat jullie gelijk hebben
(en anders weet ik waar je huis woont! )

EDIT
plaatjes geopend met iphonebrowser, en idd.. ziet er erg installer 4 uit!)


Laatst gewijzigd door sjowol; 10 August 2008 om 12:41.
  #171  
Oud 10 August 2008, 12:35
Mikatjuh's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Wit) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 February 2008
Berichten: 61
Standaard

Kijk mijn iphone heeft nu geen firmware nu als ik hem aan zet gaat hij in recovery mode en als ik de custom firmware dan restore in itunes. Dan geeft hij fout 6 aan en dan druk ik op ok en dan blijft er zoon appeltje de hele tijd op mijn beeld staan en dan probeer ik hem juist in DFU te krijgen. Maar dat doet hij dan niet1 Wie kan mij helpen?

Laatst gewijzigd door Mikatjuh; 10 August 2008 om 12:41.
  #172  
Oud 10 August 2008, 12:37
dtroxx's schermafbeelding
» iPhone 6s 16GB (Zilver) [FW: 10.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 July 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 269
Send a message via twitter to dtroxx
Standaard

nu kan je de iphone in DFU mode zetten en gaan restoren.

Alles is bij mij gelukt dfu mode gezet en zo wat moet je dan doen ?

Itunes openen en dan gewoon op restore drukken, want als ik op restore druk dan vraagt hij niet om mijn custum ispw?

Alvast bedankt,

D
  #173  
Oud 10 August 2008, 12:44
sjowol's schermafbeelding
iFoneguide Repo Master
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Locatie: Los Angeles, California
Berichten: 1.271
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Mikatjuh Bekijk bericht
Kijk mijn iphone heeft nu geen firmware nu als ik hem aan zet gaat hij in recovery mode en als ik de custom firmware dan restore in itunes. Dan geeft hij fout 6 aan en dan druk ik op ok en dan blijft er zoon appeltje de hele tijd op mijn beeld staan en dan probeer ik hem juist in DFU te krijgen. Maar dat doet hij dan niet1 Wie kan mij helpen?
wraaaargh.....
aan/uit knop & home knop tegelijk ingedrukt houden tot het beeld zwart wordt, dan aan/uit knop loslaten en home ingedrukt blijven houden tot itunes hem herkend alszijnde een iphone in recovery... (je beeld blijft zwart!!!)

en Dtroxx, lees anders ff het forum door (shift ingedrukt houden!!)
  #174  
Oud 10 August 2008, 12:46
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 28 March 2008
Berichten: 1.048
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Mikatjuh Bekijk bericht
Kijk mijn iphone heeft nu geen firmware nu als ik hem aan zet gaat hij in recovery mode en als ik de custom firmware dan restore in itunes. Dan geeft hij fout 6 aan en dan druk ik op ok en dan blijft er zoon appeltje de hele tijd op mijn beeld staan en dan probeer ik hem juist in DFU te krijgen. Maar dat doet hij dan niet1 Wie kan mij helpen?
het kan zijn dat het een paar keer niet lukt (had ik), maar je moet gewoon door blijven proberen
  #175  
Oud 10 August 2008, 12:48
Mikatjuh's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Wit) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 February 2008
Berichten: 61
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sjowol Bekijk bericht
wraaaargh.....
aan/uit knop & home knop tegelijk ingedrukt houden tot het beeld zwart wordt, dan aan/uit knop loslaten en home ingedrukt blijven houden tot itunes hem herkend alszijnde een iphone in recovery... (je beeld blijft zwart!!!)

en Dtroxx, lees anders ff het forum door (shift ingedrukt houden!!)
Heb nu Restore weer gedaan naar 2.0.1 normale Firmware ga het dan opnieuw proberen Dank je voor de tip
  #176  
Oud 10 August 2008, 12:56
Moumentai's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 7.0.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 January 2008
Berichten: 87
Standaard

*eerst beter lezen*

Laatst gewijzigd door Moumentai; 10 August 2008 om 12:59. Reden: Eerst beter leren lezen
  #177  
Oud 10 August 2008, 13:00
Gligoth's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 April 2008
Locatie: Huizen
Berichten: 59
Stuur een bericht via Instant Messenger naar Gligoth Stuur een bericht via MSN naar Gligoth Stuur een bericht via Yahoo naar Gligoth Stuur een bericht via Skype™ naar Gligoth Send a message via twitter to Gligoth
Standaard

Ik heb hier ene First Gen iphone, met nu nog lekker draaiend 1.1.4,
Ik heb de .ipsw van 2.0.1 al gedownload
Ik heb ongv mijn eigen ipsw file af alleen moet ik nou ook activate phone hebben? en Wat is de optie no Wipe. Als dat betekend dat er verder geen addresboek of iets leeggehaald word vind ik dat een masterlijke optie.

Alvast bedankt,
Rolf
__________________

  #178  
Oud 10 August 2008, 13:01
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 28 March 2008
Berichten: 1.048
Standaard

ja, jij moet activate iphone hebben en dat van no wipe weet ik niet
  #179  
Oud 10 August 2008, 13:03
Mikatjuh's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Wit) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 February 2008
Berichten: 61
Standaard

Niet gelukt ik blijf die error 6 Behouden wat ik ook probeer wat nu?

Laatst gewijzigd door Mikatjuh; 10 August 2008 om 13:11.
  #180  
Oud 10 August 2008, 13:03
Gligoth's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 April 2008
Locatie: Huizen
Berichten: 59
Stuur een bericht via Instant Messenger naar Gligoth Stuur een bericht via MSN naar Gligoth Stuur een bericht via Yahoo naar Gligoth Stuur een bericht via Skype™ naar Gligoth Send a message via twitter to Gligoth
Standaard

Oke bedankt,
Nu rest alleen de vraag van de "No Wipe" functie nog.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Could not support development macfreaker Ontwikkelen voor iOS 0 8 June 2009 08:11
Quickpwn 2.2 support sMilez Archief 1 22 November 2008 21:48
WinPwn 2.5 is uit!!! eduardiphoneiphone93 Archief 1 29 August 2008 22:16
Vrijdag iDemocracy 2.0: support 1.1.2! vincentjanv Archief 1 14 November 2007 23:18

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:52.