iphone software hack

iphone software hack discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) heeyyy Ik heb de iphone software van de iphone 2.0.0 met winpwn 2.0.0.3 RC1 dat progamma is er toch bedoelt voor de software te hacken ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 8 September 2008, 20:33
» iPhone UK 8GB [FW: 2.0.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 September 2008
Berichten: 28
Question iphone software hack

heeyyy

Ik heb de iphone software van de iphone 2.0.0 met winpwn 2.0.0.3 RC1 dat progamma is er toch bedoelt voor de software te hacken ??
En als je hem met Itunes op je iphone probeert te krijgen geeft hij steeds een fout melding (9) het er op krijgen doe je met shift + herstel indrukken.
Kan iemand me helpen met het er op zetten of heeft iemand er een goed progamma voor?

dank alvast
ps: ik gebruik Itunes 7.7.1

Laatst gewijzigd door iScorpio; 8 September 2008 om 20:40. Reden: softwire = software + taalkundig aangepast
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 8 September 2008, 20:36
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Je gebruikt nog een oudere versie van WinPwn, WinPwn 2.5 BETA 2 is namelijk al uit. *klik*
Je kan btw beter QuickPwnRC3 gebruiken, die raad ik op het moment nog even aan, WinPwn wil namelijk nog wel eens moeilijk doen.
Als je QuickPwn gaat gebruiken dan moet je eerst origineel in iTunes restoren naar Firmware 2.0.2 (de nieuwste), daarna QuickPwn gebruiken.

Nodig:
-QuickPwn (download)
-Firmware 2.0.2 (moet je in QuickPwn inladen) (download)
-Bootloader 3.9 en 4.6 (moet je inladen in QuickPwn) (toegevoegd als bijlage)
Bijgevoegde bestanden
Bestandstype: rar Bootloader 3.9 en 4.6.rar‎ (68,1 KB, 5x gelezen)
__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT

Laatst gewijzigd door iMario; 8 September 2008 om 20:42.
  #3  
Oud 8 September 2008, 20:39
» iPhone UK 8GB [FW: 2.0.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 September 2008
Berichten: 28
Question

krijg ik dan niet steets foutmeldingen van itunes??
moet ik al de software 2.0.2 op mijn iphone zetten en dan dat progamma gebruiken?? of moet het door dat progamma gehackt worde voor ik het er op zet??

dank

Laatst gewijzigd door iScorpio; 8 September 2008 om 20:42. Reden: softwire = software
  #4  
Oud 8 September 2008, 20:42
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sjoerd1545 Bekijk bericht
krijg ik dan niet steets foutmeldingen van itunes??
moet ik al de softwire 2.0.2 op mijn iphone zetten en dan dat progamma gebruiken?? of moet het door dat progamma gehackt worde voor ik het er op zet??

dank
Ik heb mijn vorige post ge-edit. Denk dat je er nu wel uit gaat komen?
  #5  
Oud 8 September 2008, 20:43
» iPhone UK 8GB [FW: 2.0.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 September 2008
Berichten: 28
Standaard

jha denk het wel

bedankt
  #6  
Oud 8 September 2008, 22:19
» iPhone UK 8GB [FW: 2.0.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 September 2008
Berichten: 28
Standaard

dat progamma wil dat als ik mijn iphone uit heb de home knop in druk.....
maar de iphone staat uit en hij doet nixs
maar ik heb het tog gedaan maar dan geeft het progamma een fout melding dat ik de opdracht niet goed heb uit gevoerd
  #7  
Oud 8 September 2008, 22:20
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sjoerd1545 Bekijk bericht
dat progamma wil dat als ik mijn iphone uit heb de home knop in druk.....
maar de iphone staat uit en hij doet nixs
maar ik heb het tog gedaan maar dan geeft het progamma een fout melding dat ik de opdracht niet goed heb uit gevoerd
Je moet de stappen precies goed volgen, dat is de DFU helper.
  #8  
Oud 8 September 2008, 22:39
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Verplaatst naar Jailbreak en Unlock. Problemen is niet voor unlock vragen.
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
software 3.1.3 alleen maar gezeik hoe terug naar oude software joey35 Archief 1 7 February 2010 23:34
Hack Iphone in belgie chiquita Archief 2 4 March 2008 13:04
Software 1.1.4 hack?! kasperlannoo Archief 1 26 February 2008 21:52

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:31.