Iphone 3G FW2.2.1 - 02.30.03, doet raar met x-sim

Iphone 3G FW2.2.1 - 02.30.03, doet raar met x-sim discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Ik heb een 2.2.1, 16GB iPhone met Baseband ; 02.30.03, ik heb in de iPhone een X- SIM kaart geplaatst en vervolgens activeerde hij ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 14 March 2009, 11:54
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 February 2008
Locatie: Rijssen
Berichten: 31
Stuur een bericht via MSN naar coen0s
Standaard Iphone 3G FW2.2.1 - 02.30.03, doet raar met x-sim

Hallo,

Ik heb een 2.2.1, 16GB iPhone met Baseband; 02.30.03,
ik heb in de iPhone een X-SIM kaart geplaatst en vervolgens activeerde
hij de iPhone, maar nu geeft hij heel even aan KPN, (met 1 ontvangst balkje)
en na z'n 4 sec geeft hij de melding geen-service, ! iemand een idee?
iPhone niet stuk, heb t-mobile kaart erin gehad werkt prima.

TnX
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 15 March 2009, 16:06
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 March 2009
Berichten: 11
Standaard

Heb gister iemand aan de lijn gehad die deze kaarten verkoopt, en die melde mij dat er met kpn idd veel problemen waren.
  #3  
Oud 15 March 2009, 16:38
» iPhone UK 16GB  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 May 2008
Locatie: almelo
Berichten: 1
Standaard

bij mij krijg ik er geen 3g op... weet iemand hoe ik dat kan instellen dat het wel weer gaat werken. Ik zag wat op internet over het updaten van dat dunne kaartje
  #4  
Oud 15 March 2009, 20:00
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 64GB (Spacegrijs)  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 156
Standaard

Ik had hetzelfde probleem met mijn rebelsim, maar nadat ik bij Instellingen --> provider KPN aanklikte deed hij het weer. Ik denk dat geen een unlock kaart op het moment volledig werkt. Namelijk elke keer als ik van zendmast verander moet ik opnieuw mijn provider aanklikken bij instellingen. Maar als ik stilzit kan ik iig bellen
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
itunes doet raar met de ipad grsbkdanny iPad algemeen 1 6 August 2011 21:54
iphone doet raar the_nilsinho iPhone algemeen 5 22 July 2010 20:18
iPhone doet raar KipNederland iPhone algemeen 3 12 April 2009 20:26
(HELP) mijn iphone doet raar..(met fotos) freemanfunky Unlock [archief] 3 2 May 2008 17:20
iphone doet raar atimoo Unlock [archief] 11 24 January 2008 21:48

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:38.