vraagje baseband voor unlock/jailbreak

vraagje baseband voor unlock/jailbreak discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) ik heb heel veel gezocht maar niet echt een antwoor kunnen vinden op deze vraag: ik heb een iphone 3g met os 3.0 en hij ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 27 June 2009, 22:56
dedafmonteur's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 April 2008
Locatie: Best
Berichten: 279
Stuur een bericht via MSN naar dedafmonteur
Standaard vraagje baseband voor unlock/jailbreak

ik heb heel veel gezocht maar niet echt een antwoor kunnen vinden op deze vraag:

ik heb een iphone 3g met os 3.0 en hij is gelocked op at&t.
als ik heb jailbreak met redsn0w, kan ik heb daarna dan gewoon unlocken?
de baseband word dan toch baseband 04.26.08. ??

want van die baseband snap ik echt helemaal niet.

zou iemand mij hiermee willen helpen?

vriendelijk bedankt,


wouter
__________________
Ik ben niet verantwoordelijk voor wat ik zeg. Toch?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 28 June 2009, 09:47
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

De baseband is helemaal geen probleem meer.
Voor een 3G moet je inderdaad eerst jailbreaken met redsn0w en daarna ultrasn0w (uit Cydia) draaien voor de unlock.
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #3  
Oud 28 June 2009, 12:14
dedafmonteur's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 April 2008
Locatie: Best
Berichten: 279
Stuur een bericht via MSN naar dedafmonteur
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ButcherJF Bekijk bericht
De baseband is helemaal geen probleem meer.
Voor een 3G moet je inderdaad eerst jailbreaken met redsn0w en daarna ultrasn0w (uit Cydia) draaien voor de unlock.

dus maakt niet uit welke baseband ik heb op mn 3g ik kan hem gewoon jailbreaken en daarna unlocken?

klopt dit?


iedergeval bedankt voor je antwoord!
  #4  
Oud 28 June 2009, 12:21
DouweM's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 January 2009
Berichten: 385
Standaard

Ja, dit is correct.
  #5  
Oud 28 June 2009, 12:27
dedafmonteur's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 April 2008
Locatie: Best
Berichten: 279
Stuur een bericht via MSN naar dedafmonteur
Standaard

ok, heel erg bedankt voor jullie hulp, als het is gelukt laat ik het weten.
maar ik verwacht niet echt problemen
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 4: jailbreak/unlock mogelijk met 4.2.1 baseband 3.10.01 dinos Unlock 9 19 January 2011 01:44
iPhone 4: HELP Problemen unlock jailbreak baseband 01.59.00 versie 4.1 reinier87 Unlock 1 7 December 2010 00:28
iPhone: Hulp bij jailbreak en unlock iPhone 4 baseband 02.10.04 Olafski Jailbreak 1 1 December 2010 23:17

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:36.