Unlock problemen iphone 3g

Unlock problemen iphone 3g discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo alleemaal IK heb het volgende probleem. Ik heb mijn iphone 3g gejaibrackt,en probeer ultrasnow te installeren voor unlock .Alleen krijg ik steeds de volgende ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 11 July 2009, 10:40
» iPhone NL 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 December 2008
Berichten: 6
Standaard Unlock problemen iphone 3g

Hallo alleemaal

IK heb het volgende probleem.
Ik heb mijn iphone 3g gejaibrackt,en probeer ultrasnow te installeren voor unlock.Alleen krijg ik steeds de volgende meldingid not find repository.En ik weet zeker dat ik het adres goed invoer.Kan iemand mij misschien hier mee helpen?Alvast bedankt.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 11 July 2009, 10:56
Undertaxxx's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 March 2008
Locatie: Belgi (Vlaams Brabant)
Berichten: 1.239
Send a message via twitter to Undertaxxx
Standaard

Ben je zeker dat je de repo http://repo666.ultrasn0w.com probeert toe te voegen ? Het kan altijd zijn dat de server een onderhoud heeft of een kleine panne, zal wel snel weer inorde zijn veronderstel ik.

PS: Ultrasn0w met een nul en geen letter O.
  #3  
Oud 11 July 2009, 11:14
» iPhone NL 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 December 2008
Berichten: 6
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Undertaxxx Bekijk bericht
Ben je zeker dat je de repo http://repo666.ultrasn0w.com probeert toe te voegen ? Het kan altijd zijn dat de server een onderhoud heeft of een kleine panne, zal wel snel weer inorde zijn veronderstel ik.

PS: Ultrasn0w met een nul en geen letter O.
Ja,dat ik alles goed doe ben ik 100% van,want het is me al een keer gelukt.Alleen heb mijn iphone hersteld omdat die bleef hangen.
  #4  
Oud 11 July 2009, 11:23
» iPhone NL 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 December 2008
Berichten: 6
Standaard

Dit is de melding die ik krijg:The indicated repository could not be found.This could be because you are trying to add a legacy installer repository(these are not supported).Also, this interface is only capable of working with exact repository URLs.If you host repository and are having issues please contact the author off cydia with any question you have.

Laatst gewijzigd door mocro; 11 July 2009 om 11:24. Reden: spel fout
  #5  
Oud 11 July 2009, 11:26
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Gitzwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mocro Bekijk bericht
Ja,dat ik alles goed doe ben ik 100% van,want het is me al een keer gelukt.Alleen heb mijn iphone hersteld omdat die bleef hangen.
Ik wil niet eigenwijs overkomen, maar ik vermoed toch dat je iets verkeerd doet. Ik heb net even geprobeerd om die repo toe te voegen, en dat loopt als een trein. Check, check, doublecheck....
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #6  
Oud 11 July 2009, 11:32
» iPhone NL 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 December 2008
Berichten: 6
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ButcherJF Bekijk bericht
Ik wil niet eigenwijs overkomen, maar ik vermoed toch dat je iets verkeerd doet. Ik heb net even geprobeerd om die repo toe te voegen, en dat loopt als een trein. Check, check, doublecheck....
Als jij mij kunt zeggen wat ik verkeerd doe,dan is dat zeer welkom.Alleen ik ga er van uit dat ik niks verkeerd doe,omdat het me al eens is gelukt.
  #7  
Oud 11 July 2009, 11:43
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Gitzwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Dat is moeilijk te zeggen van afstand.
Ik heb het iig zo gedaan:
Cyda openen/Manage/Sources/Edit/Add. Type 'repo666.ultrasn0w.com', 'http://' staat er al. Nogmaals denk om de '0' (nul) ipv de 'o' of 'O' (letter/hoofdletter 'oo').
Als je dit allemaal exact zo gedaan hebt zou het moeten werken, de repo is gewoon bereikbaar.
  #8  
Oud 11 July 2009, 11:56
» iPhone NL 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 December 2008
Berichten: 6
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ButcherJF Bekijk bericht
Dat is moeilijk te zeggen van afstand.
Ik heb het iig zo gedaan:
Cyda openen/Manage/Sources/Edit/Add. Type 'repo666.ultrasn0w.com', 'http://' staat er al. Nogmaals denk om de '0' (nul) ipv de 'o' of 'O' (letter/hoofdletter 'oo').
Als je dit allemaal exact zo gedaan hebt zou het moeten werken, de repo is gewoon bereikbaar.
Dit klopt allemaal.adres,0 in plaats van de o.
Maar toch bedankt voor je reacties.
  #9  
Oud 11 July 2009, 14:32
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 May 2009
Berichten: 28
Standaard

Ik onderga nu ook hetzelfde probleem...

Ik doe EXCACT wat er staat en toch krijg ik "did not find repository" te zien...

Zijn ze daar met onderhoud bezig ofzo?
  #10  
Oud 11 July 2009, 14:59
Undertaxxx's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 March 2008
Locatie: Belgi (Vlaams Brabant)
Berichten: 1.239
Send a message via twitter to Undertaxxx
Standaard

Blijkbaar gewoon onderhoud, de site zelf werkt ook niet meer blijkbaar. Dit is ook niet de eerste keer, enkele dagen geleden heeft ie er ook een uurtje down geweest.
  #11  
Oud 12 July 2009, 13:38
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Berichten: 73
Send a message via twitter to grik
Standaard

Ik heb hetzelfde probleem alleen nu 1 dag later, iemand een oplossing inmiddels, of ligt het echt aan onderhoud. Er staat ook ergens dat je 3G moet uitschakelen als je T-mobile hebt. Ik heb via vliegtuigmodus (Wi-Fi gebruikt) en andere carrier getracht, geen verschil. Is het een kwestie van wachten?? en blijven proberen?
  #12  
Oud 12 July 2009, 19:06
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 July 2009
Berichten: 6
Standaard

Hier hetzelfde probleem hoor,
wat is het advies? Gewoon maar afwachten en blijven proberen?
  #13  
Oud 12 July 2009, 20:52
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Berichten: 73
Send a message via twitter to grik
Standaard

dacht dat het lag aan de stap die ik overgeslagen had geen nieuwe firmware er opgezet. Er stond immers dat als het een 3GS was, met 3.0 je die stap kon overslaan. Ben helemaal opnieuw begonnen, geen effect. Ook via Ice krijg ik de repo niet toegevoegd??
  #14  
Oud 13 July 2009, 14:34
» iPhone NL 8GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 December 2008
Berichten: 6
Standaard

En is er al iemand die een oplossing voor dit probleem heeft?
  #15  
Oud 13 July 2009, 14:40
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Berichten: 73
Send a message via twitter to grik
Standaard

nee, vandaag ook weer een aantal keren een poging ondernomen, zelfde foutmeldingen. Ik heb overigens nog steeds de T-mobile sim erin zitten, kan het daar aan liggen??
  #16  
Oud 13 July 2009, 18:10
EN-IS's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 March 2008
Locatie: Ben Dakloos!
Berichten: 356
Wink

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door grik Bekijk bericht
Ik heb overigens nog steeds de T-mobile sim erin zitten, kan het daar aan liggen??
Nee.

Voor de rest van de mensen, gebruik anders even de USB oplossing die in dit forum wordt aangeboden (sub forum UNLOCK).

Succes!

//EDIT:
Ik heb zojuist om zeker te zijn, de repo in Cydia verwijdert, cydia closed, open cydia en dan de repo opnieuw toegevoegd, ik zie geen problemen, ultrasnow repo werkt gewoon prima, ik kan het installeren, deinstalleren, etc. Ik krijg wel een melding dat ispazio repo niet werkt
__________________
Origineel: iPhone 3G 16GB | Huidige versie: 4.1 Bootloader: ?? | Baseband: 05.13.02 | JB: Pwnage & UL: Ultrasn0w

Laatst gewijzigd door EN-IS; 13 July 2009 om 18:37. Reden: Ultrasn0w repo werkt gewoon...
  #17  
Oud 13 July 2009, 21:14
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 July 2009
Berichten: 1
Standaard

Het toevoegen van de repo, lukt nog steeds niet.

Afwachten maar.
  #18  
Oud 18 July 2009, 15:32
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 July 2009
Berichten: 5
Standaard

Ik heb hetzelfde probleem, heeft iemand al een oplossing gevonden?
  #19  
Oud 18 July 2009, 15:41
» iPhone 4S 64GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 21 May 2008
Locatie: Veenendaal
Berichten: 81
Standaard

bijmij lukt ook niet,(3g)gejailbreakt en unlock,en netwerk blijven zoeken na een tijdje zegt geen sevice... heb wel Wi-Fi cydia werkt goed,alleen unlocken geen succes....herstellen lukt ook niet met foutcode 1015,dfu recovery enz enz allemaal ellende....pfff
  #20  
Oud 20 July 2009, 13:24
» iPhone NL 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 October 2007
Berichten: 9
Standaard

Ik kan ook geen verbinding maken. Vorige week ook al niet. Dit probeerde ik op mijn werk. Toen ik thuis was, op een ander netwerk, lukte het wel meteen. Vanavond ga ik het weer proberen op een ander netwerk. Misschien dat dit er iets mee te maken heeft

UPDATE:
Getest vanaf een ander netwerk. Daar werkt het wel meteen, zonder problemen.

Laatst gewijzigd door iPanther; 20 July 2009 om 16:18.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Jailbreak en unlock Iphone 1e generatie gelukt maar nu problemen met hardware windows Les666 Archief 3 9 July 2009 11:25
iPhone 1e gen.: problemen met unlock 2.0.2 iphone versie 1 coifeurke Unlock 14 9 September 2008 23:10
EDGE problemen na 1.1.4 unlock ZiPhone bagu Unlock 8 21 March 2008 22:03
Unlock Problemen Maickeltje Archief 0 22 October 2007 11:26

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:32.