iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Unlock (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f66/unlock/)
-   -   iPhone 1e gen.: iPhone 2G activeren met AT&T sim? ivm Push (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f66/unlock/40734-iphone-2g-activeren-at-and-t-sim-ivm-push.html)

chonazz 31-07-09 18:53

iPhone 2G activeren met AT&T sim? ivm Push
 
Hier en daar op het forum en op andere fora lees ik verhalen over mensen die hun iPhone officieel geactiveerd krijgen met een AT&T sim.
Hier halverwege de pagina bv:
FW 3.x: Hacktivated Iphone 3g, geen push - Pagina 2 - iPhone Forum - alles over de Apple iPhone, iPhone 3G en iPhone 3GS

Nu ben ik al dagen opzoek naar een manier om dit ook op deze manier aan de praat te krijgen.
Het zijn allemaal afzonderlijke gevallen en ik heb nog nergens één bepaalde methode gevonden die leid tot een activatie.
Maar misschien is er hier iemand die dit wel weet?
Ik heb net zoals Oledb een AT&T simkaartje gekocht op ebay en ben hiermee aan het stoeien gegaan.
De procedure die in zijn post beschreven word werkt bij mij niet. Ik heb via pwnage tool een custom firmware aangemaakt, activatie uitgevinkt. Al de rest aan laten staan. Maar iTunes pakt het hele .ipsw bestand niet aan.
Zo heb ik met pwnagetool al 3 of 4 customfirmares gemaakt iedere keer met andere dingen aan en uit gevinkt (bootloader update, baseband unlock...).

De pushfix van het defteam werkt hier voor geen meter (eerste 5 minuten wel push, dan weer niet, berichten van anderen enz enz) en ik heb ook niet de indruk dat er nog iemand mee bezig is om dit voor mensen met een iPhone 2G op te lossen. Vandaar dat ik maar zelf opzoek ben gegaan naar een oplossing.

Wie heeft hier tips bij? Is ook opzoek en staat al iets verder?
Het zou mooi zijn moest het met een simpel AT&T simkaartje opgelost geraken.

Jonas


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:26.