iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Unlock (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f66/unlock/)
-   -   iPhone 3G: Unlock versie 3.01? beginner (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f66/unlock/42191-unlock-versie-3-01-beginner.html)

kaisz 21-08-09 23:37

Unlock versie 3.01? beginner
 
Beste Forumleden,

Ik heb hier een iPhone 3G liggen van mijn nicht. Ze heeft deze iPhone in China gekocht. In China zijn alleen maar gejailbreakte of geunlockte iPhones (toen in de tijd van 3G). Nu had ze al een tijd lang op versie 2.xx (we weten iig dat het versie 2 is). Doordat ze dacht dat versie 3.0 beter was heeft ze via iTunes het een en ander gedownload en geinstalleerd. De update dus...

De iPhone accepteert de SIMkaart van haar niet. Ze heeft een Movistar prepaid kaart (wonend in Spanje waar ik nu op vakantie ben). Nou ben ik totaal noob op gebied van iPhones, maar ik ben wel redelijk actief met computers en hacken van consoles.

Helaas zie ik geen begin punt. Ik lees hier en daar over yellowsn0w en redsn0w. Het enige wat ze wilt is dat ze weer kan bellen. Is unlock hier de beste oplossing? Zoja, waar moet ik beginnen?

Dank jullie wel.
kaisz

ButcherJF 22-08-09 10:12

Kijk eens in het lichtgele deel van dit subforum. Je vindt dan o.a. deze handleiding voor de jailbreak van de 3G. De unlock, die je vervolgens moet doen, staat ook in dat lichtgele deel -die vind je nu zelf wel denk ik ;)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:13.