iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Unlock (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f66/unlock/)
-   -   iPhone 3GS: de simkaart in deze iphone word niet ondersteund (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f66/unlock/48462-de-simkaart-deze-iphone-word-niet-ondersteund.html)

smonte 17-11-09 14:17

de simkaart in deze iphone word niet ondersteund
 
Na uitgebreid zoeken in dit forum en via Google kom ik er toch niet uit. Hopelijk kunnen jullie wat hulp bieden.

Ik heb een collega met een AT&T iPhone OS 3.01 en Jailbreak en Ultrsn0w unlock met Vodafone NL kaart, van de week heeft hij zijn iTunes geupgrade naar versie 9.02 en sinds dien krijgt hij de melding "de simkaart in deze iphone word niet ondersteund" Hij vroeg aan mij wat er aan de hand is. We hebben iTunes er weer vanaf gehaald en 9.0.1 er op gezet nog steeds hetzelfde. Via Google gezocht en een oplossing zou opnieuw Jailbreaken zijn. De official upgrade naar 3.1.2. uitgevoerd(dus incl nieuwe baseband) Een jailbreak(met hacktivate) uitgevoerd met Blackra1n en daarna Blacksn0w uitgevoerd. Hij kan nu weer bellen met zijn Vodafone NL kaart maar iTunes blijft dezelfde foutmelding geven. Wat kan het zijn, iemand nog suggesties? :confused::confused::confused:

croiman 20-11-09 12:59

is dus niet goed unlocked, gewoon opnieuw doen.

anders restore en opnieuw jailbreak unlock

smonte 20-11-09 14:38

Als ik kan bellen en dataverkeer doet het dan is de unlock toch wel goed gegaan? Of kan het toch niet helemaal goed zijn gegaan?

Ravenge 20-11-09 15:03

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door smonte (Bericht 385799)
Als ik kan bellen en dataverkeer doet het dan is de unlock toch wel goed gegaan? Of kan het toch niet helemaal goed zijn gegaan?

Dat vraag ik me ook af, ik heb namelijk op aanraden van een T-Mobile medewerkster in Utrecht de activatie in iTunes met een prepaid kaart van T-Mobile gedaan. Daarna heb ik blacksn0w via Cydia ge´nstalleerd. Maar iTunes zegt de activering alleen door toegestaande sim kaarten te voltooien.

jayverberne 24-11-09 22:27

ik heb het zelfde

en kan niet eens bellen mijn verbinding is zo laag of er staat geen service's

iemand die me kan helpen ???

het is al gelukt.had hem niet goed geunlockt


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:12.