Unlock Baseband 04.26.08-05.11.07-05.12.01-05.13.04 (FW 3.0 tot 4.0) - Verzameltopic

Unlock Baseband 04.26.08-05.11.07-05.12.01-05.13.04 (FW 3.0 tot 4.0) - Verzameltopic discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door nickster Ik heb bootloader 05.09 Is dat downgraden dan mogelijk? ik dacht dat je die alleen kon toepassen bij 05.08!...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #281  
Oud 7 March 2010, 12:55
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 May 2009
Berichten: 36
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door nickster Bekijk bericht
Ik heb bootloader 05.09
Is dat downgraden dan mogelijk?
ik dacht dat je die alleen kon toepassen bij 05.08!
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #282  
Oud 7 March 2010, 13:17
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 February 2010
Berichten: 15
Standaard

dus als ik het goed begrijp is het mogelijk om te downgraden als je een bepaalde bootloader ( hangt af van datum...) hebt toch?

En hoe kan ik chekken of een dergelijke bootloader op mijn iphone staat?

Groetjes
  #283  
Oud 7 March 2010, 13:23
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 May 2009
Berichten: 36
Standaard

in cydia: fuzzyband installen. Daarmee kan kijken welke boetloader je hebt, en als dat lager dan 5.09 is kan je daarmee je baseband downgraden.
  #284  
Oud 7 March 2010, 13:24
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door medine Bekijk bericht
dus als ik het goed begrijp is het mogelijk om te downgraden als je een bepaalde bootloader ( hangt af van datum...) hebt toch?

En hoe kan ik chekken of een dergelijke bootloader op mijn iphone staat?

Groetjes
Dat kan enkel bij de iPhone 3G, niet 3GS.

Tip

VERZOEK
Beste medine, zou je je profiel willen aanpassen met je huidige model iPhone of iPad en de juiste firmwareversie? Wij en anderen kunnen je dan in de toekomst beter helpen bij eventuele problemen. Alvast bedankt!



  #285  
Oud 7 March 2010, 14:31
» iPhone US 16GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 May 2008
Berichten: 2
Standaard

Je kunt het progje van iH8Sn0w gebruiken dat heet "f0recast" daarmee kan je vanalles checken dmv je iphone 3gs aan te sluiten via usb
het volgende krijg je dan te zien:
serial
baseband
bootloader
model
unlockable
tethered
firmware

best handig dus

hoop dat jullie er wat aan hebben

je kunt hem hier downloaden

Laatst gewijzigd door bas91; 7 March 2010 om 14:33.
  #286  
Oud 7 March 2010, 17:44
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 February 2010
Berichten: 16
Standaard

Ik heb dus een 3G met bootloader 05.09 ,
maar ik denk dat ik toch maar netjes afwacht tot er een unlock komt .
Ik ga dit met redsnow ook niet meer proberen want blijkt best wel gevaarlijk te zijn wat ik zo tussen de posts kan lezen.

Alvast bedankt
  #287  
Oud 8 March 2010, 02:38
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 December 2009
Berichten: 1
Standaard

Ik heb vorige week een 3G gekocht via marktplaats.
En de vorige eigenaar was zo ''vriendelijk'' geweest om hem voor mij te updaten naar 3.1.3.
Hier stond ook de 05.12 op, dit is gelukkig wel gelukt om te downgraden naar 04.26.08.
Ik heb dit samen met een kameraad gedaan door Mac Os te gebruiken via VM-Ware, en zo een custom firmware gemaakt(met PwnageTool) met alleen cydia erop.

Mijn home knop functioneert niet goed waardoor ik niet in DFU mode kon komen, dus hiervoor hebben we een corrupte firmware gemaakt met 2 kapotte png bestanden.

Zodoende kwam de telefoon in DFU mode, en dus hebben we hem gejailbreaked op 3.1.3, vervolgens geactiveerd met zijn t-mobile simkaart en later met Fuzzyband de modemfirmware gedowngrade naar 04.26.08.
Hij werkt nu dan ook prima

Maar nu is mijn kameraad bezig met een 3GS 16GB met precies hetzelfde verhaal, behalve dan dat de home knop gewoon functioneert, alleen dit is hem nog steeds niet gelukt (wat WDS001 dus zegt).

Ik zie het dan ook somber in of dit nog gaat lukken.

Tot die tijd, afwachten dan maar. Ben nu stiekem toch wel blij dat ik een 3G heb ipv een 3GS
  #288  
Oud 8 March 2010, 12:34
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 February 2010
Berichten: 2
Standaard

Heeft hij ook interesse om mijn 3G te unlocken?
  #289  
Oud 8 March 2010, 13:22
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 February 2010
Berichten: 16
Unhappy

Dus ik kan mijn 3G downgraden zeg jij?
Ik heb geen 3GS , maar wat maakt het uit als ik mijn laatste update naar 05.12 heb gedaan . Fuzzyband zegt tot en met bootrrom 05.08 en de mijne is 05.09

Pfff ik weet het niet meer ze
  #290  
Oud 8 March 2010, 14:49
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 March 2010
Berichten: 2
Standaard

Beste mensen,

Ik heb een Iphone 3G 16 GB, zoals zoveel van jullie op dit forum heb ik mijn Iphone geupdate naar 3.1.3, nu is mijn Iphone weer gemsimlocked.
Wel heb ik de software versie teruggezet naar 3.1.2. maar de baseband versie blijft in 05.12.01 staan. Via fuzzyband zie ik dat ik Bootloader Version 06.04(G2M3S2) heb, wat kan ik doen zodat ik mijn Iphone weer kan gebruiken met mijn HI abbonnement, of moet ik gewoon afwachten . Help!!!
  #291  
Oud 8 March 2010, 14:53
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tollo1986 Bekijk bericht
Beste mensen,

Ik heb een Iphone 3G 16 GB, zoals zoveel van jullie op dit forum heb ik mijn Iphone geupdate naar 3.1.3, nu is mijn Iphone weer gemsimlocked.
Wel heb ik de software versie teruggezet naar 3.1.2. maar de baseband versie blijft in 05.12.01 staan. Via fuzzyband zie ik dat ik Bootloader Version 06.04(G2M3S2) heb, wat kan ik doen zodat ik mijn Iphone weer kan gebruiken met mijn HI abbonnement, of moet ik gewoon afwachten . Help!!!
Helaas voor jou, gewoon wachten totdat de unlock er is.
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #292  
Oud 8 March 2010, 14:54
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

De laatste baseband kun je niet unlocken. Je zult geduld moeten hebben.
  #293  
Oud 8 March 2010, 15:09
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 February 2010
Locatie: Noord Brabant
Berichten: 35
Standaard

het duurt wel lang pffff
  #294  
Oud 8 March 2010, 15:14
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 March 2010
Berichten: 2
Standaard

Ja, en volgens mij kan het nog wel even duren.
  #295  
Oud 8 March 2010, 15:19
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

Denk eerlijk gezegd niet eerder dan dat 3.2 uit is. En misschien wachten ze wel op 4.0...
  #296  
Oud 8 March 2010, 15:26
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 February 2010
Locatie: Noord Brabant
Berichten: 35
Standaard

ik heb de ellende dat ik mijn iphone niet eens als ipod kan gebruiken ik kan hem namelijk niet meer activeren sim kaart wordt niet ondersteund
  #297  
Oud 8 March 2010, 15:40
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 February 2010
Berichten: 15
Standaard

@chillthebill je moet even naar de plaatselijke t-mobile shop gaan en daar een t-mobile simkaart kopen. Kosten €10 daar kan je hem mee activeren. Als je iemand kent met t-mobile moet je hem even vragen zijn simkaart erin te doen, scheelt jou €10 en hij is geactiveerd.

de iPhone moet dan wel uit NL komen he
  #298  
Oud 8 March 2010, 15:42
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 February 2010
Locatie: Noord Brabant
Berichten: 35
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rickyehv Bekijk bericht
@chillthebill je moet even naar de plaatselijke t-mobile shop gaan en daar een t-mobile simkaart kopen. Kosten 10 daar kan je hem mee activeren. Als je iemand kent met t-mobile moet je hem even vragen zijn simkaart erin te doen, scheelt jou 10 en hij is geactiveerd.

de iPhone moet dan wel uit NL komen he
ik had al gebeld met t-mobile imei nr is onbekend bij hun ik heb het toestel op marktplaats van iemand overgenomen maar kan de verkoper niet meer bereiken dus weet niet waar het toestel vandaan komt is er een manier om dit te achterhalen ?
  #299  
Oud 8 March 2010, 16:56
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 September 2009
Berichten: 11
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door chillthebill Bekijk bericht
ik had al gebeld met t-mobile imei nr is onbekend bij hun ik heb het toestel op marktplaats van iemand overgenomen maar kan de verkoper niet meer bereiken dus weet niet waar het toestel vandaan komt is er een manier om dit te achterhalen ?
Hier precies hetzelfde.....

help!!!
  #300  
Oud 8 March 2010, 20:49
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 February 2010
Berichten: 3
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jumea Bekijk bericht
Hoi Gaspard,

Je kunt via T-mobile inderdaad je iPhone laten unlocken als deze ouder is dan 1 jaar. Het is hierbij niet van belang of de vorige eigenaar een 1 of 2 jarig contract heeft, ook de gegevens van de vorige eigenaar zijn niet van belang. Wel is het zo dat T-Mobile je alleen help met de unlock als je zelf een T-Mobile klant bent. Ben je dit niet (heb je dus geen T-Mobile abo) dan moet je iemand anders laten bellen die wel een abo heeft van T-Mobile.

Succes, Groet Jumea

is het ook mogelijk met een t-mobile kaartje maar dan prepaid?
heb er dus geen abbo maar wel prepaid.


groeten,
Reageren


Er zijn 2 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 2 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Unlock Baseband 05.14.02-05.15.04 (FW 4.1 t/m 4.2.1) via 06.15 - Verzameltopic XIII Unlock 911 16 October 2013 02:55
Alle iDevices: Jailbreak voor 4.0 tot 4.1 iDevices met Greenpois0n - Verzameltopic spysical Jailbreak 502 30 March 2011 18:28
Alle iDevices: Jailbreak voor alle iDevices met iOS 3.1.2 tot 4.0.1 & 3.2.1 [iPad] - Verzameltopic WDS001 Jailbreak 370 15 February 2011 20:39
iPhone 1e gen.: Bootneuter Unlock Verzameltopic Nego Unlock 97 8 June 2010 19:19

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:25.