iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Unlock (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f66/unlock/)
-   -   iPhone 3G: Codeslot omzeild (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f66/unlock/65702-codeslot-omzeild.html)

iMadh 27-07-10 18:24

Codeslot omzeild
 
Het is mij gelukt m'n iPhone die gelocked was vanwege een vergeten toestelcode (jaloerse vriendin..) te unlocken, zonder dat ik die code heb ingevoerd. :)

Dit heb ik kunnen doen door het OS te upgraden naar 4.0.1 (vanaf 3.1.2 meen ik), en tijdens dit upgrade-proces op een moment dat de telefoon tussendoor rebootte heb ik bij de 'Instellingen' het codeslot gewoon UIT gezet. Daar was op dat moment net genoeg tijd voor. That's it, nadat 4.0.1 er op stond was de blokkering er af, en het codeslot inderdaad niet actief. Ik ben er blij mee, maar het lijkt me wel een bug.

rudeboy 27-07-10 19:09

en wat heb je geleerd ?

pcies, laat je vriending niet met je iPhone spelen :}

iMadh 10-08-10 18:22

Ik heb nog wat geleerd; hoe ik weer zo snel mogelijk terug kan gaan naar 3.1.3.
Wat een trage rotzooi met 4.01 zeg, compleet onwerkbaar.. Zijn bekende problemen, Apple heeft ze al een tijdje 'in onderzoek'..leuk dat je dan van iTunes wel het advies krijgt te upgraden.

Nog iets wat me opviel: na de upgrade vind iTunes dat je een nieuw toestel hebt, en kun je pas weer apps kopen nadat je je creditcard gegevens hebt "bevestigt".. je lees het goed, met een 't' inderdaad.. moeilijke taal natuurlijk, dat Nederlands. Zie je vaker op wat minder professionele sites e.d..

Ik hoor altijd zulke goede verhalen over Apple, maar dit is gewoon dezelfde sh*t als met MS, excuse my language

Ashcat 16-09-10 20:59

Is dat codeslot er niet op een andere manier vanaf te krijgen of iig de tijd aan te passen? Ik heb hem ook per ongeluk erop gezet, ik dacht dat het enkel voor berichten was......
Nu gaat steeds na een paar seconden de hele iPhone op slot wat hoogst irritant is.
Ik wil hem niet jailbreaken of updaten (ik heb nog 3.1.3) want alles werkt prima, ik heb een 3GS.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:28.