iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Unlock (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f66/unlock/)
-   -   iPhone 3GS: Unlocken, maar weet niet hoe (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f66/unlock/65857-unlocken-maar-weet-niet.html)

Lee81 28-07-10 19:24

Unlocken, maar weet niet hoe
 
Beste leden,

Ik heb net een iphone 3gs in huis. Ik zat bij KPN, en nu dus bij t-mobile. Echter, de t-mobile sim kan ik pas in november gebruiken omdat dan mijn abonnement pas ingaat. (Ik mocht namelijk 4 maanden van tevoren verlengen/overstappen)Ik wil hem wel graag gebruiken en zal hem dus moeten unlocken. Ik ben hiermee totaal niet bekend en weet dus niet hoe dat werkt. Ik heb een sim kaart met een code in de iphone gedaan, ontgrendeld en het enige wat ik in beeld zie is een apple usb stekker wijzend naar het i-tunes symbool. In i-tunes staat de tekst: de simkaart in deze iphone is met een PIN gelocked. Ik kan helemaal niet in de telefoon komen op dit moment. Ik hoop dat iemand mij hiermee kan helpen, en het stap voor stap kan uitleggen. Het zal vast niet al te moeilijk zijn, maar de eerste keer blijft toch lastig.

Myzelf667 29-07-10 13:18

Heb het zelfde probleem...

stein-m 30-07-10 16:14

heb het zelfde probleem.
hoe kan ik mijn 3gs unlocken?

groeten

De Generaal 30-07-10 16:16

Dit forum is voorzien van een uitstekende zoekfunctie en zeer uitgebreide Wiki (Begrippen | Handleidingen). Ik verzoek je dan ook vriendelijk deze te gebruiken. Voor jouw probleem had je bijvoorbeeld dit topic kunnen gebruiken.

Omdat deze vraag/vragen al meerdere keren aan bod is/zijn gekomen, sluiten we deze discussie.

//Slotje


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:01.