iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Unlock (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f66/unlock/)
-   -   iPhone 1e gen.: Geen signaal (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f66/unlock/66179-geen-signaal.html)

ObAt 30-07-10 21:46

Geen signaal
 
Hallo,

Ik heb een klein probleempje met mijn iPhone 2G. Een tijdje geleden heb ik hem gejailbreaked (met 3.1.2), de mobiel werd maar trager en trager en soms viel Wi-Fi en de ontvangst van mijn mobiele provider (KPN) helemaal weg. Dit komt voor als ik mijn iPhone eerst ontgrendel, als ik mijn pin code intype freezed de mobiel, het duurt een (altijd verschillend) aantal seconden en daarna voegt hij in een keer alle cijfers toe die ik heb getyped.

Gister gebeurde dit weer maar hij gaf 'Geen Wi-Fi' in het lichtgrijs en ik kon er niet op klikken (Wi-Fi adapter kapot leek mij). Ook had/heb ik geen ontvangst, hij geeft linksboven in de hoek aan 'Geen Service', en ik krijg de melding 'Herstel nodig...'.

Gisteravond werd ik het moe en installeerde via iTunes 3.1.2 (via shift inhouden en dan de firmwire selecteren die via Felixbruns is gedownload. Deze is geïnstalleerd en geeft aan dat de sim-kaart ongeldig is. (logisch). Nu heb ik er RedSn0w overgezet (succesvol). Het resultaat is:

- Wi-Fi doet het.
- 'No Service' nog steeds (ik heb de engelse variant gedownload)

Als ik de sim-kaart er uit haal en er in doe/de iPhone opnieuw opstart dan kan ik wel de sim-kaart unlocken maar hij krijgt geen signaal en uiteindelijk 'no-service'. Ik heb geen idee wat ik nu moet doen misschien kunnen jullie mij verder helpen

Bedankt voor jullie hulp,

ObAt

P.S. [sarcasme]Ik noem het probleem de iPhone 4 ziekte :P[/sarcasme]

iMilan 31-07-10 02:35

Dat had ik vanmiddag ook! Waarschijnlijk is hij dan nog niet echt simlock vrij.
Ik heb er Ultrasn0w op geïnstalleerd (Officieel voor iPhone 3Gs, maar werkte ook op mijn iPhone 3G). Toen werkte alles prima. Raad ik jou ook aan om te doen.

ObAt 31-07-10 09:06

Heel erg bedankt dat ga ik proberen! :D

ObAt

ObAt 31-07-10 10:24

Helaas wil dit niet helpen :(, waarschijnlijk omdat Ultrasn0w niet voor de iPhone 2G is gemaakt. Is er misschien nog iets anders wat ik kan proberen?

ObAt

ObAt 31-07-10 14:58

Het is opgelost! Geen idee hoe maar ik heb in een keer signaal na een aantal keren de software opnieuw te installeren.

Bedankt!

ObAt


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:40.