iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Unlock (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f66/unlock/)
-   -   iPhone 3GS: Tmobile Probleem (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f66/unlock/75399-tmobile-probleem.html)

Diezelini 17-10-10 18:43

Tmobile Probleem
 
Ik heb via Marktplaats een nieuwe Iphone 3GS gekocht van iemand die hem ook weer overgekocht heeft van iemand op marktplaats.

Echter zit er alles netjes bij: Garantie en Bonnetje van T-Mobile en zie ik hierop dat het bonnetje al een jaar oud is. Dus ik zou hem kunnen laten simlockvrij maken door T-mobile.

Echter moet de originele abonnementshouder dit belletje plegen naar Tmobile om hem officieel te laten simlockvrij maken. Deze vrouw/man heb ik alleen niets geen info van en kan ik dus niet laten opbellen...

Hebben jullie een idee hoe ik het beste hem simlockvrij kan laten maken zonder al te veel kosten te maken!?

Mvg,
Diezelini

Chrisl 17-10-10 18:58

Ik zou T-Mobile gewoon eens bellen en hopelijk tref je iemand aardig genoeg om het gewoon te doen voor je.

Diezelini 17-10-10 23:50

Ik heb al 2 keer iemand gebeld en gezegd dat diegene mijn moeder is maar dat ze nu even niet thuis is en ik dit voor haar moet regelen maar ze moeten haar stem horen en haar naar haar persoonlijke gegevens vragen...

dus.. dat gaat ook niet op lijkt me :D

kanber 18-10-10 00:42

probeer eens op de volgende manier open een account op my tmobile daar kun je je imei nr ingeven voor een unlock ik heb het geprobeert hij gaf aan sat de iphone nieuw was dus ik moest bellen omdat er kosten aan verbonden zijn op die manier word er volgens mij geen gegevens gevraagd je kunt het proberen.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:34.