iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Unlock (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f66/unlock/)
-   -   iPhone 3GS: Unlock Iphone 3 gs 32 GB (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f66/unlock/88763-unlock-iphone-3-gs-32-gb.html)

Franetti 13-04-11 13:40

Hoe werkt een Imei unlock ? En wanneer heb je toegang tot de z.g. database. En wie heeft toegang tot de database. En welke hacker programma's worden er gebruikt.
Kan de Iphoneclub een IMei unlocker plaatsen als tegenwicht tegen al de rommel die er op het net rondzwerft.

Nisei 13-04-11 13:47

Alleen de providers hebben toegang tot de database. Zij kunnen een IMEI nummer vrijgeven zodat iTunes ook andere simkaarten accepteert.
Bedrijven die op deze manier unlocks aanbieden hebben connecties bij de providers die dit stiekem doen. Er wordt dus helemaal geen hack software gebruikt omdat het nummer op de officële manier ge-unlocked wordt.
Daarom moet een unlock dienst die dit aanbiedt ook altijd de originele provider weten. Anders weten ze nl niet met wie ze contact op moeten nemen.

iNemesis 13-04-11 13:57

Inderdaad voor de provider check vragen ze ook behoorlijk wat geld ja. Ik heb via mijn kanalen verschillende forum leden gratis geholpen aan een provider check!
@Franetti, neem anders contact met Jampie ( ook lid van dit forum, had ook een Movistar gelockte iphone en heeft het via mobilephoneunlockers succesvol geunlockt en volgens mij binnen een weekje was het geregeld.

Franetti 14-04-11 07:27

Het is me gelukt bij Movistar in Spanje. Met een handvol Spaans, een keteltje steenkolen Engels en een halfuur aan de telefoon hangen kreeg ik
gisteren na synchronisatie de verlossende boodschap: gefeliciteerd, Uw Iphone is unlocked. Het was wel een rijstebrijberg waar je je doorheen moest worstelen, maar alleen het resultaat telt.

Ik dank jullie hartelijk voor je opmerkingen en het meedenken, het heeft veel geld bespaard als ik alle verhalen hoor. Slechts 2 euro aan telefoonkosten en een stuk of vier mailtjes.

Met vriendelijke groet,

Giovanni

Typ 81 14-04-11 08:49

Nou dat heb je mooi geregeld, leuk dat ze er aan mee hebben gewerkt!

iNemesis 14-04-11 13:06

Zooo :D! dat heb je mooi geregeld. haha heerlijk die beeldspraak (keteltje steenkolen engels...). Zo zie je maar....Beetje durf en volhoudenheid kom je ook ver :)!
Gefeliciteerd....met je geunlockte iphone!!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:11.