geen service, heel slecht bereik, radeloos

geen service, heel slecht bereik, radeloos discussie in Unlock forum; ( verdwijnt na registratie ) hallo, ik heb een iphone 3G en had deze eerst op fw 4.2.1 met BB 6.15.00 perfect geunlockt, niks aan de hand. Nu had ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Jailbreak en Unlock > Unlock
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 19 May 2011, 23:14
» iPhone 4S 8GB (Zwart) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 May 2009
Berichten: 36
Standaard geen service, heel slecht bereik, radeloos

hallo,

ik heb een iphone 3G en had deze eerst op fw 4.2.1 met BB 6.15.00 perfect geunlockt, niks aan de hand. Nu had ik besloten om hem is opnieuw in te stellen, hij was traag geworden en ik wou deze keer ook homescreen wallpapers aanvinken tijdens de jailbreak, daarna geunlockt met ultrasn0w. Alles ging vlot, tot ik mijn simkaart erin stak, de ene keer zegt hij geen service, de andere keer heb ik maar 1 of 2 streepjes bij mijn netwerk, dan valt het weer weg, en zo de hele dag verder. Ik heb hem al verschillende keren hersteld, met alle mogelijke fw zoals 3.1.3, 4.1, 4.1.2. altyd krijg ik hem gejailbreakt, maar telkens als ik ultrasn0w installeer blijf ik steken op geen service of lage ontvangst. ook als ik de netwerkinstellingen herstel lost dit niks op, airplane mode aan/uit ook niet, 3g aan/uit ook nie. heb ultrasnow dus al verschillende keren geinstalleerd, ook via andere repo's, niks werkt, unlocken terwijl de simkaart erin zit, of net erna de sim erin steken, andere simkaart, heb echt alles geprobeerd. Weet iemand wat de oorzaak/oplossing kan zijn? Of zou het een hardware probleem kunnen zijn?

dank bij voorbaat!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 20 May 2011, 01:51
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 February 2011
Locatie: Den Haag
Berichten: 1.127
Standaard

hoe heb je gejailbreaked?? ik heb dit probleem gehad met redsn0w voor een 3GS. Daarna heb ik gejailbreaked met Sn0wbreeze en dat heeft het probleem voor mij opgelost....misschien moet jij dat ook eens proberen !
__________________
Revenge of the nerd..
  #3  
Oud 20 May 2011, 10:48
» iPhone 4S 8GB (Zwart) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 May 2009
Berichten: 36
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iNemesis Bekijk bericht
hoe heb je gejailbreaked?? ik heb dit probleem gehad met redsn0w voor een 3GS. Daarna heb ik gejailbreaked met Sn0wbreeze en dat heeft het probleem voor mij opgelost....misschien moet jij dat ook eens proberen !
okay, ga dit zeker eens proberen! jailbreak inderdaad met redsnow
  #4  
Oud 20 May 2011, 10:49
iWiefring's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2010
Locatie: Limburg (NL)
Berichten: 2.135
Stuur een bericht via MSN naar iWiefring Stuur een bericht via Skype™ naar iWiefring Send a message via twitter to iWiefring
Standaard

Welke redsn0w heb je gebruikt, je kan namelijk altijd proberen een nieuwere eroverheen te zetten en "Install Cydia" uit te vinken. En dan kijken of je probleem opgelost is.
__________________
"Nothing will ever end war unless the people themselves refuse to go to war." -Albert Einstein
  #5  
Oud 20 May 2011, 14:55
» iPhone 4 8GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2010
Berichten: 575
Standaard

Dat is (uit mijn ervaring altijd zo als je m net hebt hersteld en met ultrasn0w unlockt...) Dan moet je even 3g en mobiele netwerk uitzetten, na een tijdje weer aan en dan moet ie t doen
  #6  
Oud 27 May 2011, 18:20
» iPhone 4S 8GB (Zwart) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 May 2009
Berichten: 36
Standaard

snowbreeze geprobeerd, mobiel netwerk geprobeert, niks werkt net nieuwe antenne erin gezet, werkt ook niet
  #7  
Oud 31 May 2011, 19:37
» iPhone 4S 8GB (Zwart) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 May 2009
Berichten: 36
Standaard

hallo,

ik heb een iphone 3G en had deze eerst op fw 4.2.1 met BB 6.15.00 perfect geunlockt, niks aan de hand. Nu had ik besloten om hem is opnieuw in te stellen, hij was traag geworden en ik wou deze keer ook homescreen wallpapers aanvinken tijdens de jailbreak, daarna geunlockt met ultrasn0w. Alles ging vlot, tot ik mijn simkaart erin stak, de ene keer zegt hij geen service, de andere keer heb ik maar 1 of 2 streepjes bij mijn netwerk, dan valt het weer weg, en zo de hele dag verder. Ik heb hem al verschillende keren hersteld, met alle mogelijke fw zoals 3.1.3, 4.1, 4.1.2. altyd krijg ik hem gejailbreakt, maar telkens als ik ultrasn0w installeer blijf ik steken op geen service of lage ontvangst. ook als ik de netwerkinstellingen herstel lost dit niks op, airplane mode aan/uit ook niet, 3g aan/uit ook nie. heb ultrasnow dus al verschillende keren geinstalleerd, ook via andere repo's, niks werkt, unlocken terwijl de simkaart erin zit, of net erna de sim erin steken, andere simkaart, heb echt alles geprobeerd. Weet iemand wat de oorzaak/oplossing kan zijn? Of zou het een hardware probleem kunnen zijn?

snowbreeze geprobeerd, mobiel netwerk proberen uit/aan, niks werkt

dank bij voorbaat!
  #8  
Oud 1 June 2011, 15:05
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2007
Berichten: 69
Standaard

Ik heb er de laatste tijd ook zo'n last van.

Slecht bereik, geen netwerk enz enz.
Soms als ik hem weer aan/uit zet is hij een uurtje goed en valt weer terug.

Ik heb er nooit problemen mee gehad.
Ik heb 06.15.00 versie 4.2.1 er op staan.

Ik ga snowbreeze eens proberen vanavond, ik hoop dat het helpt. Het is buitengewoon irritant!

anders ga ik deze zeker volgen tot een andere/betere oplossing.
  #9  
Oud 1 July 2011, 12:04
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 August 2010
Locatie: Hulst
Berichten: 159
Standaard

Hey,

Ik heb dus het zelfde probleem als de rest hier van jullie
Als ik de iphone 4 jailbrake(zowel redsnow en snowbrees)jailbrake lukt perfect,cydia staat er op!Maar totaal geen ontvangst meer met mijn provider
Weet er iemand moeten we wachten op een nieuwe jailbrake of zo,want het rare is niet idereen heeft dit probleem
Sommige mensen jailbraken gewoon en merken niks van deze probs

grtz,Flip
  #10  
Oud 1 July 2011, 20:26
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 August 2010
Locatie: Hulst
Berichten: 159
Standaard

check deze post
http://forum.iculture.nl/f14/jailbre...jailbrake.html
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
geen / zeer slecht bereik thijsotjuh iPhone algemeen 3 13 May 2011 07:40
iPhone 1e gen.: Slecht tot geen bereik na 3.0 boink Unlock 0 17 September 2009 16:33
Geen 3G! (slecht bereik) Tomatensoep Archief 1 18 July 2009 00:01
"No service" of zeer slecht bereik josh_b iPhone algemeen 9 31 December 2008 14:38
slecht bereik (geen netwerkprobleem) "R" iPhone algemeen 2 26 June 2008 20:36

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:14.