iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Unlock (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f66/unlock/)
-   -   iPhone 4: tmobile unlock werkt niet (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f66/unlock/92419-tmobile-unlock-werkt-niet.html)

jackripper 04-06-11 16:21

tmobile unlock werkt niet
 
Beste mensen,

Ik kan mijn iphone 4 van T-mobile niet unlocken, wat eigelijk wel moet. De eerste keer leek het goed te gaan, maar iets ging mis bij de laatste stap. Itunes gaf wel aan dat het een nieuwe carier gevonden had en die ging hij ook instaleren. Maar er kwam nooit een bericht dat het simlockvrij werd. Daarna ging ik nog aantal keren de zelfde stappen herhalen, maar itunes gaf niet meer aan dat er een nieuwe carrier is gevonden.

Nu is mijn vraag of mensen weten hoe je dit kan oplossen of ervaring mee hebben. T-mobile zegt dat ik me toestel moet opsturen, maar dat wil ik niet. Ten eerste, omdat ik dan 2-4 weken zonder toestel blijf en ten tweede denk ik niet dat ze zuinig met mijn iphone zullen omgaan. Heb wel vaker gehoort dat de toestellen met krassen terug komen.

Graag hulp:(

XIII 04-06-11 16:25

Heb je al een andere SIM kaart geprobeerd?

Ik kreeg die melding ook niet bij iedere restore, hoewel mijn iPhone al geruime tijd simlockvrij gemaakt is (door T-Mobile).

jackripper 04-06-11 16:40

Ja heb ik gedaan, je moet sowieso een ander simkaart gebruiken om het officieel te kunnen unlocken.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:32.