iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Unlock (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f66/unlock/)
-   -   iPhone 3G: hulp bij nog niet geactiveerde telefoon (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f66/unlock/93617-hulp-niet-geactiveerde-telefoon.html)

Jessica1978 18-06-11 18:48

hulp bij nog niet geactiveerde telefoon
 
hallo, zal het proberen duidelijk uit te leggen.
Eerst iphone 3gs met t mobile abbo gehad. na een tijd abbo weg, wel verzekerd bij proassist. abbo van simpel afgesloten, ging prima allemaal.

Probleem, 3gs kapot, door proassist opgehaald, niet meer te maken, nieuwe 3gs terug ontvangen-----> Probleem

Aansluiten op i tunes , melding dat sim kaart niet wordt ondersteund.(van simpel dus)oude simkaart van t mobile had ik nog, maar dit nummer werkt niet dus ja, t mobile sim kaart prepaid ook niet, t mobile sim kaart met abbo van vriend ook niet... recovery krijg ik niet voor elkaar op een of andere manier, pincode is er af dus dat is het ook niet

wat is er met deze iphone en wat kan ik er aan doen? hij is dus nieuw en niet geactiveerd.

alvast bedankt. mocht je met jailbreaks oid komen, hou t dan een beetje simpel en begrijpelijk voor me:D

jessica

iNemesis 18-06-11 19:38

beste jessica. Het is vreemd, dat je niet met een tmobile kaartje niet kan activeren! Je kan je toevlucht nemen naar Hactivation , kun je nog je iphone in...maar dan blijf je dat deze alsnog gelockt is....--> weer een probleem.

Je kan je serienummer via pm naar mij zenden......dan kan ik kijken waarom deze niet geactiveerd kan worden met een tmobile kaartje ;)!

wouter1981 18-06-11 19:39

Hij moet gewoon te activeren zijn met een (werkende) T-Mobile simkaart. Als dat niet lukt dan vrees ik dat er een andere simlock op zit.
Wat voor foutmelding krijg je?

Jessica1978 19-06-11 18:12

foutmelding dat het niet mogelijk is met deze sim kaart de iphone te activeren, heb een geldige provider nodig om dit te doen. mijn vriend heeft een t mobile abbo en met zijn kaart lukt het ook niet


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:51.