iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Unlock (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f66/unlock/)
-   -   iPhone 1e gen.: Geen service na jailbreak en unlock (USA model) (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f66/unlock/96600-geen-service-na-jailbreak-unlock-usa-model.html)

Younique 01-08-11 23:27

Geen service na jailbreak en unlock (USA model)
 
Hallo iPhoneclub,

Ik heb jullie zoekfunctie gebruikt maar ik heb niet de info gevonden die ik nodig heb om aan mijn antwoord te komen. Dus maak ik even een nieuwe topic.

Ik heb hier een iPhone 2G 8gb USA en deze was gejailbreakt en geunlockt maar nou heeft de vader van me nichtje de telefoon geupdate via iTunes en nu kon je niet meer het toestel in zonder de orginele AT&T simkaart. Dus ik het toestel gejailbreakt volgens deze tutorial op iFoneguide: http://www.ifoneguide.nl/1499/iphone...s-handleiding/

Alles ging goed en wel. Vervolgens was de telefoon weer geactiveerd en alles en kon weer gebruikt worden en toen ik hem wilde testen met simkaart dan ontgrendelt hij de simkaart(T-mobile) wel en gaat hij ook netwerk zoeken en dan na een minuut ofzo dan staat er ineens geen service.

Modemfirmware staat gewoon goed zoals ik opgezocht heb op 04.05.04_G en de aanbieder ziet hij ook, want daar staat Aanbieder: T-mobile 5.0, maar toch ziet hij geen netwerk. We hebben ook andere nederlandse simkaarten geprobeerd maar ook deze pakt hij niet.

Ik hoop dat iemand hier mij een antwoord kan bieden.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:08.