iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak apps en thema's (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f9/jailbreak-apps-thema-s/)
-   -   Kan niet meer unlocken (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f9/jailbreak-apps-thema-s/107107-niet-meer-unlocken.html)

hanske636 15-12-11 19:43

Kan niet meer unlocken
 
Ik heb wat zitten experimenteren met de instellingen van Springtomize.
De unlock slider en knop zijn nu weg.
Ik kan dus niet meer unlocken.
Hoe los ik dit op?

SG3i 29-12-11 02:37

Als je hem reboot zou hij in meteen je springboard op moeten gaan toch? Daar ff je instellingen terug zetten.

Bubbly 29-12-11 06:22

Haha ik zat net ook te klooien met Springtomize 2 en heb toen de dock verborgen terwijl instellingen app er nog in zat maar uit (dus CardSwitcher kon het niet openen) en dat terwijl de app switcher constant crashte (ook al opgelost onderhand) :P De slider kun je niet wegkrijgen met Springtomize, alleen de knop en de tekst. Heb het hele ding weghalen net voorgesteld aan 'm.

Maar volgens mij is het onzichtbaar en niet weg, dus probeer het alsnog ff uit. Ik had m'n gehele lockscreen door middel van verschillende tweaks gezuiverd van de jail waardoor het bij mij ook onzichtbaar was ;) (Ik gebruik overigens LockGestures om door middel van 2/3x tappen het wachtwoordvenster op te roepen.)

Alternatieve oplossingen:
1. SBSettings, powerknop, safe mode. In safe mode open je de SBSettings instellingen app (is dan zichtbaar, gebruik spotlight anders), hier schakel je Springtomize2 tijdelijk uit bij het MobileSubstrate menuutje. Na reboot is alles van Springtomize uitgeschakeld, behalve de instellingen tab ervan (ik heb deze oplossing voor je getest).
2. SBSettings, dock, als er een app in zit klik daar dan op om het wachtwoordvenster op te roepen. Zonder dock-app gaat het niet werken, SBSettings more-knop werkt niet. || Getest, dock werkt op lockscreen niet.
2. Reboot iPhone, al dan niet door een harde reset, gebruik SSH als dat is geïnstalleerd om je Springtomize instellingen plist te verwijderen. Zonder SSH geen mogelijke optie.

Kortom ik hoop voor je dat je SBSettings op je lockscreen ook hebt ingesteld of in ieder geval niet uitgezet of dat je SSH hebt.

hanske636 29-12-11 08:22

Zoveel simpele oplossingen.
Ik moet nog veel leren. :d

Ik had het ondertussen al opgelost.
Ik weet alleen niet meer hoe. :o

Sbsettings staat reeds in mijn lockscreen ingesteld.
Ik heb ook in activator ingesteld dat ik via de volume up knop ook kan unlocken.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:25.