iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak apps en thema's (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f9/jailbreak-apps-thema-s/)
-   -   Waar is BytaFont? (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f9/jailbreak-apps-thema-s/108278-waar-bytafont.html)

Jakiie 29-12-11 15:39

Waar is BytaFont?
 
Hallo Forummers,

Ik heb een vraagje, ik heb zojuist mijn iPhone 4 helemaal gerestored naar begin instellingen, omdat ik veel problemen ermee had. Ik gebruikte voor de restore altijd BytaFont (of FontSwap??) op iOS 5.0, nu ben ik dus overgestapt naar iOS 5.0.1, met untethered jailbreak.

Echter, als ik nu in Cydia 'BytaFont' op zoek, kan ik hem niet vinden. Hij staat simpel gewoon niet in het rijtje. (Net als alle Fonts van BytaFont?) ik had FontSwap geinstalleerd, maar die crasht gelijk weer, dus die zal niet werken op iOS 5.0.1, meende ook dat BytaFont een vervanger van FontSwap was.

Ik heb de ModMyI Repo gewoon in de lijst staan, en de repo staat ook vol met apps, alleen BytaFont ontbreekt dus.. is dit iets bekends? of ligt het aan mijn telefoon? misschien dat iemand me kan helpen? want wil wel graag mijn font veranderen.. staat een stuk mooier, haha!

Fijne laatste 2011 dagen nog! :)

Sonicastra 31-12-11 09:41

Had net hetzelfde probleem, even rond gegaan op het internet. Zoek eens op 'Abuse' font daar zit hij inverwerkt Bytafont.

Grtz


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:47.