iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak apps en thema's (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f9/jailbreak-apps-thema-s/)
-   -   Camera Connection Kit iPhone (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f9/jailbreak-apps-thema-s/109978-camera-connection-kit-iphone.html)

denbear 18-01-12 13:44

Camera Connection Kit iPhone
 
Via de zoekfunctie heb ik meerdere topics gevonden over de Camera Connection Kit (CCK). Echter, m.u.v. onderstaand topic, gaan de discussies niet over de werking van de CCK i.c.m. een iPhone.

http://forum.iculture.nl/f90/ipad/f1...or-iphone.html

Bovenstaand topic is volgens mij echter in een verkeerd topic geplaatst, omdat het aansluiten van een CCK op de iPhone gaat om een aangelegenheid die behoort tot de jailbreak-scene.

Graag zou ik de CCK dan ook willen aansluiten op de iPhone. Volgens mij is dit technisch niet onmogelijk, omdat het wel werkt op de iPad. Zijn er onder de forumlezers mensen die tips hebben hoe dit moet. Tot dusver heb ik iFile gebruikt, zonder succes. Het kan ook zo zijn dat ik tot dusver niet in staat ben gebleken om de map te vinden (van bv. de SD-kaart). Bestaat er een manier om je iPhone te laten denken dat het een iPad is, zodat de CCK direct ondersteund wordt. Mocht dit niet lukken dan zie ik misschien een mogelijkheid voor de jailbreak applicatie Resupported+. Wellicht heft deze de automatische melding op dat de adapter niet geschikt is voor de iPhone.

Op termijn zou ik graag een USB-stick willen inlezen. Maar vooralsnog richt ik me eerst op het überhaupt werkend krijgen van een CCK op de iPhone.

Tips zijn erg welkom!

denbear 18-01-12 19:18

Ik heb de trail-versie van Resupported4 geprobeerd. Deze zorgt ervoor dat de melding van accessoire wordt niet ondersteund uitblijft. Helaas echter geen succes om de adapter te gebruiken.

freestyle4all 18-01-12 20:12

Wereldwijd heeft iedereen dit al geprobeerd.
Google maar eens op CCK & iPhone.

Voorlopig heeft niemand er nog wat mee gedaan.
Dus ik denk niet dat je hier verder mee gaat komen.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:53.