iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak apps en thema's (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f9/jailbreak-apps-thema-s/)
-   -   Dreamboard lag/crashende apps (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f9/jailbreak-apps-thema-s/121871-dreamboard-lag-crashende-apps.html)

Scandax 13-07-12 15:41

Dreamboard lag/crashende apps
 
Hey hallo,

Heb gisteren Dreamboard geïnstalleerd op mijn iPod Touch 4g met iOS 5.0.1. Nu loop ik tegen twee problemen aan: De lag (vind ik op zich niet zo heel erg, stelt niet zo gek veel voor) en apps die crashen. Alleen de apps die standaard op mijn iTouch zitten crashen niet (zoals Safari/Mail app).
De grote vraag: Is er een oplossing voor dit probleem? Ben bang van niet, maar niet geschoten is altijd mis zeggen ze :).

Groetjes

--edit--
Sorry, was niet mijn bedoeling iets te zeggen dat niet mag :o

--edit2--
Lijkt erop dat Dreamboard gewoon erg onstabiel is, en het heel veel RAM nodig heeft (naast de tweaks die ik al heb een dodelijke combinatie?). Vraagje tussendoor: Heeft verder nog iemand last van deze problemen? Zag op Google dat er meer mensen last hadden van Springboard dat crasht dan apps die crashen... Ik gebruik trouwens het Endroid thema dat standaard wordt meegeleverd, maar bij het thema "OS7" heb ik de problemen ook.

Duss321 15-07-12 15:18

Ik had dreamboardop mn iphone 4 zonder problemen. OS 5.1.1 gejailbreakt met Absinth 2.0.4
Alles werkte gewoon, zonder lag en zonder apps die crashte.
Zowel het bijgeleverde thema als de extra dreamboard themas werkte gewoon.

Enige wat ik kan bedenken ik eerst even proberen ruimte te maken door bv apps of games die je niet gebruikt te verwijderen. En anders proberen te updaten naar 5.1.1 en opnieuw te jailbreaken. Succes!:)

Scandax 15-07-12 16:28

Ik heb Dreamboard verwijderd. Ga denk ik updaten naar iOS 5.1.1 en dan opnieuw jailbreaken. Mijn systeem begint ook wat rommelig te worden door al die Cydia tweaks.
Dank voor je reactie :).

Scandax


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:20.