iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak apps en thema's (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f9/jailbreak-apps-thema-s/)
-   -   op iphone gedownloade muziek verzetten (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f9/jailbreak-apps-thema-s/130435-op-iphone-gedownloade-muziek-verzetten.html)

jeremygl 27-11-12 01:11

op iphone gedownloade muziek verzetten
 
hey mensen, ik heb sinds kort het gemakkelijke gebruik van protube ontdekt waar je youtube video's kan opslaan (de audio).

Nu, iphone plaatst deze liedjes in de map: recent toegevoegd. Als ik men iphone aanslaan met itunes, zijn deze liedjes niet zichtbaar waardoor ik ze via itunes niet in hun desbetreffende muziekgenre afspeellijst kan plaatsen.

Ik ben wat opzoek gegaan naar tweaks om dinge in de iphone zelf te kunnen vervangen en ben uitgekomen op iFile. Veel snap ik er jammer genoeg niet van. Ik heb ook myTunes geinstalleerd zodat ik via iFile mijn liedjes gemakkelijk kan terugvinden (als een soort van snelkoppelinglink, als ik het goed heb verstaan op diverse websites). Kan ik via iFile (en myTunes) de liedjes in de juiste mappen plaatsen of zal ik het hierbij moeten laten en hopen dat er in de toekomst een tweak uitkomt om liedjes van je iphone naar je computer te krijgen?

gr

stschuurhuis 29-11-12 16:23

Vanuit Pro Tube kan je met Bridge je nummers importeren naar je muziekbibliotheek.

In Bridge kreeg ik wel de melding dat je op dit moment alleen podcasts naar je pc over kan zetten, muziek nog niet.
Je zou kunnen proberen een muzieknummer via Bridge te converteren naar podcast en dan naar je pc, geen idee of dit werkt, maar het is het proberen waard.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:33.