iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak apps en thema's (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f9/jailbreak-apps-thema-s/)
-   -   Summerboard werkt niet!! HELP!! (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f9/jailbreak-apps-thema-s/13858-summerboard-werkt-niet-help.html)

gretta 03-06-08 02:34

Summerboard werkt niet!! HELP!!
 
Beste mensen,

Ik heb een nieuw klein probleem hier. Ik heb een iphone 8GB (1.0.2) van oct 2007 die nu wordt de versie geupgrade (1.1.4) met winpwn. Ik heb net costumize geïnstaleerd en toen ik een aantal summerboard thema's via installer gedownload heb en ik wou die thema's graag zien, blijft mijn thema nog steeds dezelfde. Default thema for iphone! :'(

Ik heb geen idee waarom het zo is. Ik had een aantal oplossingen geprobeerd zoals summerboard patch en summerboard theme fix geïnstaleerd, maar het werkt helemaal niet :confused:! huaaaaaaaaaaaaaaaaaa T~T

En daarna probeerde ik mijn summerboard te unistallen. (ik had mijn iphone gepwned met mijn custom firmware via winpwn, en daarin voegde ik summerboard erbij) En toen ik de Summerboard van installer weer wou instaleren, kon ik die niet vinden in installer of zelfs cydia (ik heb cydia ook maar ik gebruik het niet zo vaak omdat daar weet ik niet precies hoe ik sources moet toevoegen)

Mijn vraag is nu, weet iemand hoe ik de summerboard weer kan installeren, en daarna als de thema's nog steeds niet verschijnen wat moet ik doen?

Ik hoop dat jullie mij snel kunnen beantwoorden.



Hartelijk bedankt voor jullie antwoorden.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:39.