iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak apps en thema's (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f9/jailbreak-apps-thema-s/)
-   -   thema blijft hangen (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f9/jailbreak-apps-thema-s/13907-thema-blijft-hangen.html)

fins 03-06-08 21:15

thema blijft hangen
 
Wie kan mij helpen? ik heb al bij de search gekeken maar zag niet echt een topic waar dit probleem ook voorkwam.

Ik heb een probleem met andere thema's erop zetten.
Ik heb zowel summerbord als customize gebruikt en verschillende thema;s erop gezet en bekeken en ook gebruikt. Toen begon het al een beetje vreemd te worden doordat er van alles door elkaar gehaald werd van verschillende thema's.. (lockscreens, achtergronden, en pictogrammen)
(Is het misschien de bedoeling dat je of alleen summerbord gebruikt of alleen customize?)

Maar nu blijft hij dus hangen bij 1 thema. Ook het orginele thema kan ik niet meer terug krijgen door bij instellingen "alle instellingen te herstellen" te kiezen.

Ik heb alle thema;s gewist ook via winscp. Daar heb ik ook customize 2 eraf gehaald want die stond daar nog. Ik heb vervolgens alleen summerbord geinstalleerd en een nieuw thema gedownload en nog steeds blijft het thema/lockscreen niet veranderen. Ook als ik customize2 weer installeer en weer een ander thema probeer te selecteren is er geen verandering.

Moet ik misschien iets gaan verwijderen of wijzigen via winscp ofzo?

PauluS87 04-06-08 09:16

Dan moet je even Summerbord deinstalleren. Summerbord kun je gewoon tegelijkertijd met Customize gebruiken, dus dat maakt niet uit :) Een harde reset al geprobeerd? En anders customize en summerbord compleet verwijderen met de installer?

En anders als aller laatst je iPHone restoren :) Als je niet weet hoe dat moet, even bij handleidingen kijken of de zoekfunctie gebruiken.

fins 04-06-08 10:49

dank je wel. ik ga t proberen.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:09.