iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak apps en thema's (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f9/jailbreak-apps-thema-s/)
-   -   Installer komt met oude updates (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f9/jailbreak-apps-thema-s/14289-installer-komt-oude-updates.html)

vaughn 10-06-08 15:54

Installer komt met oude updates
 
Hi Guys,

Ik heb iets raars, de installer zegt dat ie updates heeft voor bepaalde programma's, maar wanneer ik kijk naar de versienummers dan blijkt dat de installer updates ouder zijn dan wat ik al geïnstalleerd heb staan.

Doe ik toch alles updaten, dan even de iphone rebooten, weer de installer in om een refresh te doen, kan komt er weer een lijst met updates met wel een hoger versie nummer, na weer alles te hebben updated, komt na de bovenstaande cyclus toch weer een lijst met oude updates tevoorschijn, ik zit dus een beetje in een loop....

Vraag: Hoe haal ik de lijst met updates leeg zonder te installeren??

PauluS87 10-06-08 15:57

Jeps dit vraag ik mij ook vaak af, en meestal blijven de stomme oudere updates terug komen :) Gewoon de oude niet installeren en niks van de update lijst aantrekken. Dit komt meestal doordat je veel dubbele sources hebt met dubbele apps en updates.

macfreaker 10-06-08 15:57

Kijken uit welke repo deze komen en die dan vewijderen en je probleem is opgelost. je hebt dit omdat een bepaalde app in verscheidene repos staan en die niet allemaal worden geupdated door de makers. :D

vaughn 10-06-08 16:26

Opgelost!! Inderdaad een aantal repo's verwijderen... Thx voor de tip!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:11.