iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak apps en thema's (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f9/jailbreak-apps-thema-s/)
-   -   Problemen met zeusmos? (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f9/jailbreak-apps-thema-s/151227-problemen-zeusmos.html)

Jojo009 30-01-14 15:25

Problemen met zeusmos?
 
Hey jongens,
Zijn er toevallig problemen met zeusmos? Want heb al e paar dagen dat ik niets kan downloaden via zeusmos elke kaar ik die cijfers of letters wil intikken gaat het niet en blijft mijn scherm wit dat em zogezegd aan het laden is maar krijg er niets anders op:confused: ik kan wel de searchbalk enzo gebruiken want ie vindt de apps maar voor de rest doet ie niets en heb het al een paar keer geinstalleerd en gedeinstalleerd zowel appsync 7+ als zeusmos maar zonder resultaat os moet ik mss een andere bron proberen? Wie kan mij helpen?

colliehome 30-01-14 15:36

Jouw vraag/opmerking over illegale/gekraakte app's uit Apple's App Store (ook wel .ipa-bestanden genaamd) is niet toegestaan op dit forum, zoals je hebt kunnen lezen in de gebruikersvoorwaarden die je hebt geaccepteerd bij je aanmelding voor dit forum.

Omdat jouw verzoek tegen onze huisregels is, krijg je hiervoor nu een waarschuwing. Bij herhaalde overtreding zijn wij genoodzaakt een berisping uit te delen. Meerdere berispingen kunnen leiden tot een tijdelijke en/of permanente verbanning van het forum.

Met vriendelijke groet,
Het iCulture forum moderatieteam


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:11.