iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak apps en thema's (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f9/jailbreak-apps-thema-s/)
-   -   Groot thema probleem (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f9/jailbreak-apps-thema-s/15290-groot-thema-probleem.html)

help 30-06-08 08:10

Groot thema probleem
 
:( Beste Mensen

Dankzij jullie hulp heb ik al zoŽn 6 weken een volledig werkende iphone 16gb nl. Nu heb ik het volgende probleem.

Ik zat gister weer eens wat dingen van cydia te installeren. Toen installeerde ik black/silver/blue, zoŽn soort thema. Deze vond ik na gebruik niet echt mooi en ik verwijderde hem weer. Ik ging weer terug naar het hoofdscherm, maar het laadtekentje wat je ziet voor een paar seconde nadat je iets hebt geinstalleerd, bleef maar draaien. Na 3 minuten heb ik mijn iphone dmv aan uit knop en home knop in te drukken uitgezet.

Vanochtend connecte ik mijn iphone met itunes om hem met iliberity uit recoverymode te krijgen. Voordat dit gebeurd was ging de iphone vanzelf al uit recovery. Helaas als de telefoon nu uit is en je hem weer aan zet gaat die automatisch in recovery.

Het allervervelendste is nog wel dat ik op het moment, al mijn gedownloade applcaties niet meer kan gebruiken. De rest wel zoals ipod, telefoon enz.. Heel raar is dat ik ook geen toegang meer heb tot installer, cydia en instellingen. Vooral die laatste vind ik vreemd.

Wat moet ik doen, want ik ben nu echt in paniek.
Oja, als ik bijv. op installer druk dan gaat die naar een wit schermpje en binnen 3 seconden weer terug naar het hoofscherm.:(

help 30-06-08 08:25

in recovery zetten
 
ik hoopte dat wanneer ik de iphone in recovery zetten met iliberity en hem er daarna weer eruithielp het probleem misschien over zou zijn, maar iliberity kan de iphone niet meer in recovery zetten.

Kan dit alles komen door 1 gedownload ding wat ik daarna weer heb verwijderd.

Edit: Misschien nog een belangrijk detail. Mijn iphone is nu aangesloten op mijn pc, en wanneer ik de iphone van standby weer aan doe, dan zit het oplaadtekentje ( die batterij ) niet in het midde van mijn scherm maar hellemaal onderin. onder het ontgrendel teken ( slide to ulock )

Edit2: Ik ben nu ten einde raad. Ik heb hem nog een keer in recoverymode gezet, handmatig. Maar het probleem blijft hetzelfde. IK kan applicaties zonder een menu wel gebruiken. DIngen zoals pianist, waar je in 1 keer bij de piano komt kunnen worden gebruikt, maar dingen zoals penguin panic, waar je eerst je naam moet invoeren sluiten direct weer af.
bij tellefoon kan ik niet bellen omdat ik een simkaart heb met pincode, die ik er niet af kan halen. Er staat iets van unlock simcard als ik hem aanzet maar dat staat onder elkaar midden op het scherm dus er staat

un
l
oc
k

enz. En dan kan je nergens drukken. Bij tellefoon kan ik naar toetsenbord, historie, favorieten maar niet naar contacten en voicemail. Het lijkt wel of die de privegegevens probeert te beschermen ofzo. Normaal kon ik als ik mijn pincode niet had ingevoerd gewoon naar instellingen, maar dat lukt nog steeds niet. Bij fotoŽs kom ik tot in de map waar de fotoŽs staan maar als ik dan op 1 druk voor een grote afbeelding dan gaat die weer naar het beginscherm.

Oftwel, ik heb het idee dat mijn iphone de persoonlijke gegevens probeert te beschermen

help 30-06-08 09:28

is er echt niemand die wil of kan helpen?

slodo 30-06-08 09:33

verwijder dat thema handmatig via iphonebrowser

help 30-06-08 09:45

oke, maar ik had hem verwijderd, en toen ik terug ging van cydia, naar het menu, dan krijg je altijd zoŽn ronddraaidend laadtekentje. Dat tekentje ging niet meer weg, en niks reageerde meer. Toen had ik hem uitgezet. en opgestart was die automatisch recovery enz.

colliehome 30-06-08 10:03

Heel veel mensen komen hier om hulp ? Maar soms is er echt geen andere mogelijkheid en moet je hem opnieuw eens restoren. Liberty of andere gebruiken zal je probleem wel oplossen. En inderdaad je bent je gegevens kwijt. Maar hij is ( de iPhone) wel terug kakelvers...Indien je kan kijk dan even welke dingen je hebt geïnstaleerd en zet deze dan weer terug of gebruik custom software ( winpwnage)

En het is sneller dan 2 dagen een oplossing zoeken en dan toch nog naar de hierboven beschreven oplossing te moeten grijpen...

help 30-06-08 10:27

ja daar heb je gelijk in maar, hij zegt nu ook bij iphonebrowser: CanŽt find folder ofzo en dan Have you succesfully jailbreaked?
en ja dat heb ik gedaan

iphonemark 30-06-08 10:57

gewoon even een total reset doen. Ik had laatst ook iets aangepast wat mijn iphone vast liet lopen. Duurt een kwartiertje en hij loopt dan weer als een zonnetje.

help 30-06-08 15:10

Beste mensen

Ik heb hem gereset, en alles werkt weer.
Er mag van mijn part een slotje op.
Heel erg bedankt, en tot mijn volgende vraag ( die ik nu alweer ga stellen:P)

iMario 30-06-08 15:38

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door help (Bericht 132976)
en tot mijn volgende vraag ( die ik nu alweer ga stellen:P)

eerst zoeken he;)


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:57.