iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak apps en thema's (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f9/jailbreak-apps-thema-s/)
-   -   Installer probleem na Winpwn (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f9/jailbreak-apps-thema-s/15581-installer-probleem-na-winpwn.html)

jeltsinneckebroek 06-07-08 12:38

Installer probleem na Winpwn
 
Hallo,

Ik heb mijn iPhone unlocked via Winpwn (bootneuter staat op 4.6) . Daarna heb ik een custom ipsw gemaakt met installer en bsdsubsystem reeds in. Ik heb de file met iTunes op de iPhone gezet. De gsm was unlocked. Daarna open ik installer (Wi-Fi-netwerk van thuis) en installeer ik community sources. Dit gaat perfect... Wanneer ik nu op een andere app druk om te installeren blijft er staan "downloading package"... Ook het toevoegen van sources lukt niet. Wie kan me aub helpen...Ik zou graag apps kunnen installeren en o.a. http://ifoneguide.nl/144 kunnen toevoegen.

PS: ik heb installer 3.11

Dank je

Destiny 06-07-08 13:50

Als je voor de eerste keer Installer opstart moet je het eerste BSD Subsystem downloaden. Anders krijg je dus zulke fouten. Je zult nogmaals moeten restoren.

jeltsinneckebroek 06-07-08 13:58

"heb ik een custom ipsw gemaakt met [wiki=1629]Installer[/wiki] en bsdsubsystem reeds in"

het ligt aan mijn internet, heb het gevonden. Ik gebruik een FunAccess stick van Hercules. Weet iemand hoe je dit conflict kan oplossen?

MVG

jeltsinneckebroek 07-07-08 19:25

weet niemand een oplossing op mijn trage installer? het ligt ongetwijfeld aan mijn Wi-Fi-stick van hercules/thrustmaster....


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:39.