iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Jailbreak apps en thema's (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f9/jailbreak-apps-thema-s/)
-   -   Contacten kopiëren naar Sim (https://forum.iculture.nl/f14/jailbreak-unlock/f9/jailbreak-apps-thema-s/170577-contacten-kopieren-naar-sim.html)

unknown0485 23-01-16 07:19

Contacten kopiëren naar Sim
 
Ik zou graag mijn contacten willen kopiëren naar mijn sim, maar dat is helaas niet mogelijk. Is er misschien een app beschikbaar die dit kan?
Simanager heb ik vroeger mee gewerkt, maar die werkt helaas niet op de iOS 8.


Ik heb de hele zoekgeschiedenis gecheckt, waarvan ik niks heb kunnen maken. Ik moet ze echt op mijn simkaart zien te krijgen en niet via outlook overzetten.

trimix 30-01-16 10:10

ik denk dat die apps er niet meer zijn omdat er in de meeste telefoons tegenwoordig ook veel meer contacten in staan als een simkaart kan opslaan (200/250) , daarom worden die dan in icloud of outlook of intern geheugen van de telefoon opgeslagen , je zou ze via iTools ofzo kunnen exporteren naar je pc maar dan het volgende probleem hoe krijg je ze dan op de simkaart ?

KvdS 30-01-16 11:22

Volgens mij gaat dat gewoon niet meer lukken.
Tegenwoordig slaan we veel meer gegevens op, dan alleen maar de naam en telefoonnummer.
De nummers op een sim zetten is naar alle waarschijnlijkheid, bij een smartphone, een gepasseerd station.

MCNO 30-01-16 12:43

Misschien domme vraag, maar waarom wil je dat?

Voor backup kan je én gebruikmaken van icloud, maar als extra b.v. google nemen.

unknown0485 04-02-16 02:12

Ik heb een backup gemaakt en vervolgens mijn telefoon verkocht (wachtend op de release van 5se). Het reden dat ik ze op sim wou hebben is namelijk dat telefoons vaak crashen en ik nooit van simkaart verander (maak ook haast geen back-ups), daarom is het handig om een backup te hebben op de simkaart. Indien er toch iets gebeurd met mijn telefoon kan ik in tijdelijk plug and play verder leven met een ander mobiel wat niet van apple is, totdat er bijvoorbeeld een nieuw model uitkomt. Ik heb namelijk een leuk bedrag gekregen voor mijn iPhone 5s met een barst in het scherm.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:33.